2777
2789

شخصیت آرومی دارم

تو سال یه بارم پیش نمیاد غر بزنم بابت چیزی

کار همسرم تا ۱۰ شب طول میکشه

وقتی میاد اکثرا بعد شام میخوابه

و باز ما تنهاییم

هیچوقت هیچی نگفتم

بیرونم ک اصلا وقت نمیکنه ببرمون

بنظرتون زیاد باش مدارا نکردم؟

احساس میکنم چون ساکتم فک میکنه راضیم از این شرایط

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی بگم عزیزم

بگیم با شوهرت بد شو و دعوا بندازم بینتون

مدارا کردنت از خانومیته❤

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
اره حتما از ناراحتیات با۶اش حرف بزن

آروم باهاش حرف زدم

میگه حق بده بم،خستم

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

مگه ما که غر زدیم شوهر هامون تغییر کردن🥲حیف اعصابت همینجوری خوبه والا به زبون نرم بگو اعتراض پرده حیا رو پاره می کنه میشین مثل ما سگ و گربه 🤣

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
روز تعطیل چیکار می کنه برید گردش

تعطیلی نداره کارش☹

بله فکرمیکنه راضی هستی

تحول کمکم به وجود بیار 

گشتن 

برنامه ریزی کردن

فیلم اماده کردن برای اخر شب دیدن 

اینجور کارا با حرف درست نمیشه چون شوهرت از اول همین بوده مدلش همینه و شما سکوت بودی

اگه یهویی اینجوری شده اره حرف میزدی قبلا بهتد بودی چیشد یهویی

ولی الان نه شوهر کلا بلد نیست یه زندگی معمولی روتین و اروم داره

ممنون میشم برا حاجترواییم یه صلوات بفرستین😊