2777
2789
عنوان

دلم برای شوهرم خیلی سوخت .خیلی کار بدی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 53 پست

اگه میخای جدا بشی رفتن نداره

اگه میخای بری سرخونه و زندگیت ناز کردن نداره برو 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر مادرش. میگف این دختره خرابه . این پسرمو بد کرده . شب پیش ما می‌خوابید زیاد خیلی زیاد

شرط بذار جلو مادرشو بگیره و بهش یه فرصت دیگه بده.اگه باز دیدی  درست نمیشه زودتر تموم کن .عمر و جوونیت و هدر نده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
ببین مادرش خیلی اذیت میکنه . شوهرمن بچه ننه است . 

ای بابا عزیزم تو باید سیاست داشته باشی رگ خواب شوهرت بیاد دستت .مادر شوهر دخالت کن زیاده اگه از شوهرت جدا بشی چه ضمانتی وجود داره که تو ازدواج بعدی این مشکل وجود نداشته باشه .یه بزرگتر که شوهرت هم اونو قبول داشته باشه رو واسطه کن و ازش قول بگیر که حد تعادل و بین همسر و مادرش رعایت کنه.

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن

چرا اینقدر زندگی رو سرسری میگیرید حیف عمرتون نکرده

اینجوری میکنید برو عزیزم اگه همسرت ادم خوبیه بقیه رو

ولش کن تقصیر اون چیه که مادرش بده

عزیزم سیاست داشته باش با اخلاقای خوب شوهرتو

بکش سمت خودت یه کاری کن اگه یه روز نبینه طاقت نیاره

نه اینکه سه ماهه ولش کردی رفتی که چی

یه روز پشیمون بشی که فایده نداره

طلاق فکر نکید که خوبه خیلی مشکلات داره خیلی

همچین زود میگن طلاق بگیر

خوب فکر کن

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭

اسی جان بازم میگم اگه میخوای مشکلاتت حل بشه فقط برید مشاور ،،اینجوری که تو هرچی بگی شوهرت نمیگیره اونجوری شاید مشاور بهش بگه حالیش بشه مشکلات تو هم حل بشه

آپوبنگپو💜💜