2777
2789
عنوان

تو دوست مهربونم که اینقدر منتظری به این تاپیک دعوتی💖💖💖

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 78 پست
سلام وقت شما هم بخیر به نیت شما خوندم  حاجت روا بشید🤲🤲

ممنونم از شما

برای حاجت روایی شما سوره قدر میخونم

انشالله که حاجت روا بشید

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام و وقت بخیر من 50 تا  التماس دعا شما هم شرکت کنید @دلبر555     @کاربریپاک ...

سلام ممنونم 5صلوات.

برای شما و استاتر سوره کوثر میخونم.

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
سلام ممنونم 5صلوات. برای شما و استاتر سوره کوثر میخونم.

ممنونم از شما

برای حاجت روایی شما سوره ناس میخونم

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
خواهش میکنم  تشکر🙏

زنده باشید

خواهش میکنم

حاجت روا بشی گلم💚💚به نیت شما خوندم سلام بروی ماهت عزیز جان  دستمون تگت کردن من دیگه نکر ...

ممنونم عزیزم شرمنده کم بود روز ای که کار ندارم زیاد میفرستم

بله ممنونم مهربونم حاجت روا بشی انشالله.

نمیدونم شما بودی یا نه؟ نامزدتون خوب شدن؟

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹