2777
2789
شاهین؟ چرا؟

همشون سر و ته یک کرباسن تو این وضعیت هزینه ی چندتا شاهین رو داری میدی یه دونه بخری منکه سر در نمیارم ولی موتور پیکان روتن شاهین 

تن شاهین از طراحی فلان مدل

سرمایه ت رو نریز به پای آهن آلات اوراقی واقعا توی اوج تورم و بهم ریختگی اقتصادی چرا ماشین بخریم استاندارد دارن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین  با احتساب اینکه سه ماه هم بی ماشین باشم

شاهین از نظر ظاهری ماشین زیباییه

اما در مورد موتورش شوهرم میگه موتور ضعیفه نسبت به بدنه

ایراد خیلی بزرگه ماشینهای سایپا اینه که از زمان پراید هرچی ماشین جدید میسازن همون موتور قبلی ها رو دستکاری و به اصطلاح توانمند میکنن فارغ از اینکه ماشین جدید موتور جدید با مشخصات جدید میخواد

اما 207 ماشین زیبا و جوون پسندیه

اگه خیلی کار نکرده باشه ( چون به قول معروف خوب گاز میخوره ) ماشینیه که معمولا هر کی داره ازش راضیه

خب مدلی ۷ سال داره کار میکنه بهتره از صفر ؟؟ 

گفتم من کارشناس نیستم.اما اتاق شاهین برای یه خانواده ۵ نفره خوبه.۲۰۷ کمتر جا داره.اما موتورش قدرتمنده.استهلاکش بستگی داره چقدر ازش کار کشیدن فرق میکنه.

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 شروع رژیم ۱بهمن۱۴۰۱      و۷۸ کیلوام...مثل🐌🐌🐌  برم تا عید ۲ کیلو هم کم کنم راضی ام.سالم خوری میکنم چون نمیتونم ورزش کنم.اگه وزنم اهسته کم بشه بهتره.ولی هدفم تو ماه اول ۷۷ کیلو  🔒  ماه دوم ۷۶بشم 🔒   انشالله به هدفم میرسم.عجله ای ندارم.تاریخ ویرایش امضام ۱ اسفند وزن امروزم ۷۳.وقتی امضام را میخونم تعجب میکنم.۵ کیلو در یک ماه.انشالله که تا اخر اسفند ۳ کیلو کم کنم.🔒🔓۷۰ کیلو بشم.انشالله
چی بخرم پس؟🥲

به نظرم پولتو نقد نگه ندار

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 شروع رژیم ۱بهمن۱۴۰۱      و۷۸ کیلوام...مثل🐌🐌🐌  برم تا عید ۲ کیلو هم کم کنم راضی ام.سالم خوری میکنم چون نمیتونم ورزش کنم.اگه وزنم اهسته کم بشه بهتره.ولی هدفم تو ماه اول ۷۷ کیلو  🔒  ماه دوم ۷۶بشم 🔒   انشالله به هدفم میرسم.عجله ای ندارم.تاریخ ویرایش امضام ۱ اسفند وزن امروزم ۷۳.وقتی امضام را میخونم تعجب میکنم.۵ کیلو در یک ماه.انشالله که تا اخر اسفند ۳ کیلو کم کنم.🔒🔓۷۰ کیلو بشم.انشالله