2777
2789

بچه ها شنبه یه جای خیلی معتبر و خوب ۷ سی سی ژل zshell زدم برای اصلاح کشیدگی صورتم

به شقیقه، گونه، زاویه فک و چونم زد 

الان که روز دومه هنوز صورتم درد داره یه درد گنگه وقتی دست میزنم بهش زیاد میشه 

ختی برای شستن صورتم خیلی با احتباط باید دست بکشم رو صورتم

و مهمتر اینکه جاهای تزریق شده یه جوریه دست میکشم یه خط برامده و سفته ژل ها قشنگ زیر انگشتم حس میشه که پخش شده نیست و به صورت خطی یه 

عادیه این؟ رفع میشه بعدا؟؟؟

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹

چقدر  پول دادی؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۸ ملیون😐

مبارکه♥️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

سلام عزیزم خوبید؟ من تاپیک ژل لب شما رو دیدم امروز ژل زدم و دقیقا مثل شما یه طرف لبم بزرگتر شده و بالاتر رفته یه طرفش کمتره😑 همونطوری گلوله هم شده🤦‍♀️ خواستم بپرسم این موارد برای شما درست شد؟ چقدر طول کشبد و آیا کار خاصی کردین براش؟ از استرس میمیرم😓

سلام عزیزم خوبید؟ من تاپیک ژل لب شما رو دیدم امروز ژل زدم و دقیقا مثل شما یه طرف لبم بزرگتر شده و با ...

سلام گلم من کاری نکردم چون ترمیم رفتم خیلی بدتر شد 

الان بعد سه ماه نرمال شده 

این دکتر اخری که پیشش رفتم گفت متقارن نیست ولی گفتم دست نزنه بدتر نشه 

لب پایینم خیلی بد جور ژل مشخص بود انگار یه خط چسب حرارتی زیر پوستمه میخندیدم ژل به شکل خطی دیده میشد ماساژ دادم اوکی شد

ولی پیشنهاد نمیکنم شما ماساژ بدین چون ژلتون تازست لبتون خراب میشه اگه گلوله هست برین پیش دکتر برای ماستژ رفع میشه

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
درست شد صورتت؟ 

چونه رو رفتم جای یکی دیگه اصلاح کرد واسم لب هم ژلش رفته بهتر ششده گند زده بود قشنگ

صورتت کشیده بود؟؟؟  ژل زدی چطوری شده الان؟؟

اره خیلی

خیلی خوب شد بعدش الان ژلها خیلی جذب شده 

پیج دکتر هاشملو رو ببین انستا

اره خیلی خیلی خوب شد بعدش الان ژلها خیلی جذب شده  پیج دکتر هاشملو رو ببین انستا

صورتت لاغر بود؟؟؟

چرا پودر میخوردی چاق میشد کشیدگیش ملوم میشد؟

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
صورتت لاغر بود؟؟؟ چرا پودر میخوردی چاق میشد کشیدگیش ملوم میشد؟

نمیخواستم صورتم چاق بشه فقط میخواستم فرم بگیره

صورتت لاغر بود؟؟؟ چرا پودر میخوردی چاق میشد کشیدگیش ملوم میشد؟

یه مقدار عدم تقارن هم داشتم