taghebostan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1187 عنوان ی کاربر که داشت نفرین میکرد ترکید 231 بازدید | 17 پست نگید کی و نگید کدوم تاپیک ولی من هر تاپیکی ازش دیدم داره بقیه رو نفرین میکنه هرکی ی نظر مخالف میذاره نفرین میکردکاش بفهمیم نفرین انرژی منفیش به خودمون برمیگرده وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو! 1402/02/25 | 09:40 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوانه_بزن عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 7188 😂💔😐ولی بعضیهارو ک زندگیمونو خراب کردن و نفرین میکنیم نفرینمون اونموقع میگیره هر نفرینی ام بیراه نیس🙂 💜💍¹⁵⁵
brave__girl عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 14834 بدم میاد از این آدما Baby , angels like you cannot fly to hell with me
گلشیفته73 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 5709 عین این پیرزنا که با مشت میزنن به سینه تصورم از کسایی که نفرین میکنن این شکلیه😁 وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
brave__girl عضویت: 1402/02/22 تعداد پست: 14834 😂💔😐 ولی بعضیهارو ک زندگیمونو خراب کردن و نفرین میکنیم نفرینمون اونموقع میگیره هر نفرینی ام بیراه ... نفرین نکنی بهتره Baby , angels like you cannot fly to hell with me
taghebostan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1187 😂💔😐 ولی بعضیهارو ک زندگیمونو خراب کردن و نفرین میکنیم نفرینمون اونموقع میگیره هر نفرینی ام بیراه ... اون که کارماس نفرینم نکنی خدا به موقع دهنشو سرویس میکنه وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
لیلی_بی_مجنون عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 6424 من حتی دشمن هامو نفرین نمیکنم چون خییییلی میترسم ،نفرین دو سر داره،یه سرش به خود آدم میخوره و زندگی رو خراب میکنه
taghebostan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1187 عین این پیرزنا که با مشت میزنن به سینه تصورم از کسایی که نفرین میکنن این شکلیه😁 وای😂😂😂😂😂 وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
taghebostan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1187 و باعث میشه بترکیم😂🤣😂 فعلا که خودش ترکید دلم خنک شد وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
شیداشریفی عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 33282 همون که زن بابا بود از بچه ده سال شوهرش میترسید بلایی سر نوزادش بیاره؟ 🤣
taghebostan مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 1187 همون که زن بابا بود از بچه ده سال شوهرش میترسید بلایی سر نوزادش بیاره؟ 🤣 نگو دیگه عه😂😂😂 وقتی اینجا تاپیک میزنی و از کسی بد میگی یا قضاوتش میکنی من جای اون اگه حق باهاش باشه جوابتو میدم ناراحت نشو!
تیشتر عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 11328 فعلا که خودش ترکید دلم خنک شد همین دیگه انرژی منفی نفرین باعث میشه خود آدم بترکه😁 و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
dokhtar_sahram عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 3201 سر چی نفرین میکرد؟؟؟ اگه دستش رو شده بود و نفرین میکرد معمولا ادمایی که همه چیو بر ملا شده میبینن از نفرین استفاده میکنن تا بحثو ببرن جای دیگه یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم ولی دل به پاییز نسپرده ایم 😌😌. «ناصر عبداللهی»