2777
2789

من دیشب گفتم یا امام حسین. کمکم کن اگه موفق میشم یا امام حسین ب دادم برس یا امام حسین خدایا. اگه موفق میشم تلاش کنم. یه خوابی ببینم خواب دیدم  در جنگ کربلا هستم. و امام حسین با یه عبای سبز. هستند. صورتشون نورانی بود. من با اینکه زنم ولی صحنه نبرد بودم. بعضی از آشنا ها رو خواب دیدم یا شهید می‌شدند یا. دشمن بودند. بخدا امام حسین رو دیدم ایشون ابرو های پیوسته صورتی سفید.و کمی گندمگون. چشمانی به رنگ سبز. داشتند.  میشه تعبیر خوابش چیه. و سر آخر ایشون. گفتند برای. اینکه شما در امان بمانید. خودم را تسلیم می‌کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  چند بار خواب ایشون حضرت فاطمه. کعبه خدا. چند امام دیگه ایی رو دیدم

هیچ وقت موقعی که داری حاجتت رو طلب میکنی اصرار نکن که صد درصد بهش برسم بلکه دور از جون شفای یک بیمار رو طلب کنی...

در غیر این صورت ازشون بخواه اگه به صلاحت هست برات واسطه بشن پیش خدا و حاجتت رو بدن..

همین حرفی که توی خواب امام حسین بهت گفته خودش میتونه جواب نیتت باشه که گفته من مجبورم برای در امان شدن شما جنگ و تمام کنم ...

هیچ وقت موقعی که داری حاجتت رو طلب میکنی اصرار نکن که صد درصد بهش برسم بلکه دور از جون شفای یک بیمار ...

ببین من فقط گفتم که اگه موفق میشم این راه رو ادامه بدم یانه. من همیشه صلاح کار ها رو ط خوابام میبینم