2777
2789
عنوان

واقعا که......

258 بازدید | 25 پست

کاش بعضیا وقتی سواد حرف زدن ندارند لااقل شعور خفه شدن داشته باشن 

اومدم یه راهنمایی برا حفظ قران بگیرم اینقد حرف بیخود زد تاپیکم تعطیل شد 

حالا اگه یه بحث دیگه بود میومد صد تا نظر مثبت میداد یکی نیست بگه آخه کی از تو نظر خواست که هی خودتو میندازی وسط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده عزیزم

هیجی بابا الان تاپیک زدم که میخایم به داداشم ثران یاد بدیم چیکار کنم راهنمایی کنید یکی اومد با حرفای بیخودش بحث راه انداخت آخرشم زدن تاپیک و تعطیل کردن

هیجی بابا الان تاپیک زدم که میخایم به داداشم ثران یاد بدیم چیکار کنم راهنمایی کنید یکی اومد با حرفای ...

اها ای وای چه بد🤦🏻‍♀️🙄😒

هعی متاسفانه بد خوب همه جا پیدا میشن!

حالا مگه چی‌گفته بودی؟ من نبودم ندیدم

گفتم اگه کسی بچش قران حفظه یا بلده بیاد راهنمایی کنه یکی اومد گند زد به تاپیک دیگه بحث راه انداخت حرف چرتو و پرت گند زد به اعصابم

روزی هزار بار تاپیک خودکشی میزنن تعطیل نمیشه ، اینهمه توهین به فکو فامیلای شوهر اینهمه انرژیای منفی اما تاپیکای مثبت برای چی باید حذف بشن واقعا قابل درک نیست اصلا!

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
متاسفانه فقط بلدن برای چیزای معنوی ،دخالت بیجا کنن و هزارتا تفسیر احمقانه بلغور کنن همینا وقتی از ر ...

من نمیخوام باهاشون برخورد کنم ولی حرفتون درسته 

متاسفانه فقط بلدن برای چیزای معنوی ،دخالت بیجا کنن و هزارتا تفسیر احمقانه بلغور کنن همینا وقتی از ر ...

👌👌👌👌

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

من نمیخوام باهاشون برخورد کنم ولی حرفتون درسته  

باورت نمیشه اونشب یکی گفت نوحه گوش دادم حالم خوب شده گفت آدم معتقدی نیستم یه عده با خاک صافش کردن

که چرا نوحه گوش دادی و....

والا تاپیک رابطه جنسی با دوست پسر خواهر شوهر و مادرشوهر و جاری و جد و آباد شوهر میزنن میگن قضاوت نکنید و دقیقا خود همینا هستن که به عقاید دیگران احترام نمیزارن

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤
تازه میگه انگلیسی یاد میدم به بچم که بره اونور دنیا خجالت نکشه  تو نمیگی رفت اون دنیا خجالت می ...

میگفتی اونیکه عرضه حفظ قرآن داره زبان انگلیسی رو هم خیلی راحت تر از ادمای پرادعایی مث تو یاد میگیره

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
والا تاپیک رابطه جنسی با دوست پسر خواهر شوهر و مادرشوهر و جاری و جد و آباد شوهر میزنن میگن قضاوت نکن ...

گل گفتی👌👌