2777
2789

بچه ها من به دوست خیلی صمیمی دارم که همیشه باهم میرفتیم خرید تا اینکه من به یه شهر دیگه اومدم بعد این دوستم فقط از من لباس قرض میگره،مانتو شومیز و…

بعد امروز داشت بهم پیام میداد گفت تو رفتی من دیگه نمیتونم خرید کنم انتخاب کنم گفتم وای مرسی که سلیقه ی منو تحسین میکنی گفت نه سلیقتو تحسین نمیکنم حضورتو تحسین میکنم

گفتم منظورت اینه سلیقه من بده گفت اره منم گفتم باشه دسگه چیزی نگفتم

میدونم شوخی کرده ولی نمیدونم چرا ناراحت شدم😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ودوستم صد جور فحش میدیم به هم همه حرفی میزنیم به هم ولی به دل نمیگیریم.ما هم دوریم از هم ولی ۲۰ ساله با همیم.

اگه میشناسیش و میدونی حرفش شوخی بود بی خیال شو

کاربری جدیدمه.من از سال ۹۰ اینجام❤️🥰✋

با خودت تمرین کن که زیاد رو حرف دیگران زوم نشی و درگیرش نشی . طرف یلحضه عقلش از کار میافته یه چرت و پرتی میاد دهنش میگه و میره و کلا یادشم میره چی گفته . تو همونو میکنی برا خودت خودخوری . یه گوشت در باشه یکیش دروازه . بیکاری اخه ... تمرین کن با خودت

با خودت تمرین کن که زیاد رو حرف دیگران زوم نشی و درگیرش نشی . طرف یلحضه عقلش از کار میافته یه چرت و ...

اره واقعا حرف حق زدی

مرسی عزیزم❤️

نمیدونم چرا یه احظه به دل گرفتم حرفشو

اره واقعا حرف حق زدی مرسی عزیزم❤️ نمیدونم چرا یه احظه به دل گرفتم حرفشو

عزیزمی ❤️ اره بابا بیخیال باش یارو یه چرتی میگه میره بعد تو خودتو درگیر کنی .... ببین ذهن ما ظرف داره و بهتره ظرف ذهنتو با چیزایی که راجب خودت هستن پر کنی . با چیزای قشنگ . اصلا به دیگران فکر نکن کلا

عزیزمی ❤️ اره بابا بیخیال باش یارو یه چرتی میگه میره بعد تو خودتو درگیر کنی .... ببین ذهن ما ظرف دار ...

میدونی من به شوخی هم نمیتونم به کسی  بگم مثلا سلیقت بده یا مثلا هیکلت فلانه و…

یه لحظه موندم این چرا اینجوری میگه

میدونی من به شوخی هم نمیتونم به کسی  بگم مثلا سلیقت بده یا مثلا هیکلت فلانه و… یه لحظه مو ...

منم مث توام عزیزم .اصلا نمیتونم دل کسیو بشکنم .ولی همه که مث ما نیستن . اینجور ادما هستن دیگه حالا یا از رو بی عقلی یا بدجنسی . بهرحال این ماییم که نباید اجازه بدیم با حرفاشون بهمون اسیب بزنن 

منم مث توام عزیزم .اصلا نمیتونم دل کسیو بشکنم .ولی همه که مث ما نیستن . اینجور ادما هستن دیگه حالا ی ...

به نظرت به روش بیارم؟

مثلا فردا گفت فلان لباستو بده من بگم من مه سلیقم‌بده لباسمو‌ میخوای چیکار؟

[QUOTE=290864651]به نظرت به روش بیارم؟ مثلا فردا گفت فلان لباستو بده من بگم من مه سلیقم‌بده لباسمو‌ میخوای چیکار؟[/QUOTE

اگه نظر منو میخوای نه . خودتو درگیر بحث و جدال با این ادما نکن . من باشم بروی خودم نمیارم . دوباره یچیز میپرونه اعصابتو بدتر خورد میکنه . درگیر حرفش نشو بابا بعضیا کلا نمیفهمن چه حرفی رو بزنن یا نزنن