2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طول سرویکست چند بودش؟ 

منم از انتی تا الان جفتم پایینه . شیاف بزار اگه نکرانی

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹

یکی از دوستان اینجوری بود هفته‌ای دو سه بار باید یه آمپول میزد،اسمش رو یادم نیست

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

بمن آمپول وشیاف نداد فقط گفت مواظب باش ...چن هفته دوباره برم سونو بدم ببینم اومده بالا یانه؟

دیگه نباید بدی تا تزدیک ۳۰هفتگی. طول سرویکست خوبه جای نگرانی نیست زیاد . باز بیین دکترت چی میگه. باید استراحت کنی زیاد نه. استراحت نسبی اگه بتونی شیاف بگی دکتر برات بنویسه خوبه. چون هفته های ۲۱یا۲۲ی سری دردا میاد سراغت که استرس میگیری بخاطر جفت پایین شیاف بزاری خوبه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌾 خدایا ممنون ازت که ی بلوبری تو دلم گذاشتی.خدایا شکرت❤️🥹