2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من عقد بودم داشتم جدا میشدم پسر همسایه دیوار به دیوارمون اتفاقی داشه جر و بحث منو خانوادمو برای جدایی میشنیده از پشت دیوار کلی برام غصه خورده و اشک ریخته ۸ سال بعدش باهم ازدواج کردیم 

کاملا سنتی و خدایی  

از همین تریبون اعلام میکنم از شوهرم متنفر بودم چون خیلی باهام فک میزد پشت فرمون

از پشت هم دیده بودمش تصوری ازش نداشتم ک حتی کراش بزنم 

خیر سرش اون عاشق من شد ، آینه جلو ماشینشو بزرگتر گذاشت تا بهتر چش چرونی کنه

ولی قسمت الان بچمون ور دلمونه😂❤️

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

بار اول قدش😂از دور دیدم یع پسره داره دست تکون میده و لبخندزنان میاد سمتم هرچی نزدیکتر میشد بزرگتر میشد تااینکه رسید روبروم ودیگه صورتش دیده نمیشد😅گردنمو کج کردم بالارو نگاه کردم تا دیدمش

بابام تازه رفته بود. خواستگارم زیاد داشتم. پسره رو دیده بودم و تیپشو دوس نداشتم. به زور راضیمون کردن بیان. از گریه صورتم پف کرده بود. تو کاشی آشپزخونه صورتش افتاده بود و به دلم نشست. بعدم رفتم تو هال و دیدم بههههه چه خوشگله. نگو بمن اشتباهی نشونش دادن. تو اتاق که رفتیم حرف بزنیم همون اول گفت هر شرطی بذاری قبوله. منم زبونم بسته شد

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
من اولین بار تو فرودگاه دیدمش حس فوق العاده ای بود 🥲 غیرقابل توصیف 

چه باکلاس یاد سریال جزیزه افتادم🙂

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

از همین تریبون اعلام میکنم از شوهرم متنفر بودم چون خیلی باهام فک میزد پشت فرمون از پشت هم دیده بودم ...

ببخشید مگه راننده بود؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.