2777
2789
عنوان

یه جمله بگو من باز نماز خون شم..

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو خوبی؟!  خب؟

باشه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

آیه ۳۶ سوره زخرف 

وَمَنْ يَعْشُ عَنْ ذِكْرِ الرَّحْمَٰنِ نُقَيِّضْ لَهُ شَيْطَانًا فَهُوَ لَهُ قَرِينٌ

هر کس از یاد خدا روی‌گردان شود شیطان را به سراغ او میفرستیم پس همواره قرین اوست!

به خودت بیا عزیزم 

❌ریپلای نکن ❌
قبلا خیلی باهاش حرف میزدم حالا انگار به یه حالت بی تفاوتی وسکون محص رسیدم به هیچی فکر نمیکنم

به نظر خودت كدوم بهتره

قبل؟ يا الان؟

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
من حرفی که به یکی زدم این بود با نخوندن چیزی به دست اوردی ؟ اونم گف نه گفتم حالا بخون اونم سر وقت بب ...

من هنوز نفهمیدم چیو از دست دادم میترسم اینروز برسه خیلی میترسم ولی نمازام روحی ندارن فقط از روی وظیفه...

بهت پیشنهاد میکنم برو زندگی پس از زندگی رو نگاه کن. خیلی هاشون اونجا بابت نماز نخوندن دچار مشکل و ع ...

من زندگی پس از زندگیو که دیدم بدتر شدم خیلیاشون اصلا اهل نماز نبودن ولی جایگاه خوبیم داشتن