2821
2789
عنوان

امشب دعوا کردیم، بیاید کمککککک😭

622 بازدید | 17 پست

ما دوسالی هست با همیم، من دیشب جشن عروسی یکی از فامیلا با خانواده دعوت بودیم، من یه لباس آستین سه ربع با دامن تا زانو با جوراب شلواری رنگ پا پوشیدم، اول که کلییی گیر داد عکساتو بفرست لباستو ببینم، بعدم که فرستادم میگه دروغ میگی پاهات لخت بوده، عکس قدی هم گرفتی نمیخوای برای من بفرستی، آخرشم من داشتم باهاش بحث میکردیم هی میگفت خوابم میاد فردا باید برم سر کار، منم میگفتم تو نمیشه یه تهمتی بزنی بعد ول کنی بری، آخرشم داد زد بیشعور مگه نمیگم خوابم میاد؟، منم قطع کردم گوشیو، واقعا چیکار کنم من باهاش؟ اخلاقای خوبم داره ولی به شدت به لباس و چیزای غیرتی حساسه، عصبیم کرده، همش با ترس و لرز براش عکس میفرستم که وای الان میخواد چه گیری بده، خیلی ناراحتم بهم گفت بیشعور، چجوری الان رفتار کنم؟ قهر باشم؟ راستی از خانواده خوب و مرفهی هستم، همش میگن این پسر به درد من نمیخوره، خانواده ام هیچ گیری به لباسای من نمیدن😔

بابات گیر نمیده اون گیر میده؟؟؟؟؟؟! جمععععع کنه ببببببابااااا

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی دیگه زاییده یکی دیگه خرجت میده غیرتش اون داره؟؟

بگو مگه پدرو مادرم بی غیرتن  که تو شدی اقا بالا سر 

الان بشناسش و به رابطه ات فکر کن 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

خب راست میگن خانوادت

واقعا سختته اگه قبلا دختر آزادی بودی الان یهو پسر مردم بخواد بهت گیر بده

مگه اینکه اون خودشو بتونه یجوری تغییر بده

و آره قهر باش😐

خداجون مرسی ک هوامو داری نمیذاری بره چوب لا چرخ بدون به یادتم همیشه همه جا مهم نیست باشه روز یا شب :)

کبوتر با کبوتر باز با باز

اختلاف نظر تو هر زمینه ای باشه یا باید یه طرف خودشو راضی کنه هم نظر شه و تحمل کنه یا باید جدا شه

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.