2777
2789
نگو که دلم میخواد یه قرص بخورم بخوابم تا روز زایمان انقدر ازیتم

آخییی منم این روزا خیلی استرس دارم هرچی زودتر تموم بشه بیاد بغلم تا خیالم راحت شه بیرونه و کنارمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه هشتم هستم کمر درد و بدن درد دارم الان چند وقته نتونستم بخوابم سوزش معده دارم همش دارم به اومدنش فکر میکنم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من سوزش معده دارم اما بعداز خوردن هروعده غذایی به پهلو چپ که میخام زود غذام‌هضم میشه مولتی ویتامین و ویتامین دی و آهن میخورم و به شدت این روزا خوابم میاد و خیلی هم زود رنج شدم همشم غر میزنم سر شوهرم اونم بیچاره میگه این چندهفته دندون رو جیگر بزار  شبا برا خاب اذیتم چون شکمم تو راهه:\

من ۳۳هستم ..به دکترم گفتم توروخدا زودتر عمل کن گفت ۳۹ .گفتم نه توروخدا زودتر ..خیلی خسته ام

سر جنین که پایین باشه احتمال زایمانت زودتر باشه چون بچه چرخیده و آماده است

من احساس میکنم واقعا میخوام منفجر شم پوست شکمم بدجوری داره کشیده میشه جنینم همش خودشو به سمت بیرون ه ...

مآل من همی الان از بس ورجه وروجک میکنه میترسم پاره شم