2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت شد

414 بازدید | 26 پست

هر روز ۷ صبح با دل درد کمر درد شدید از خواب پا میشم همراه با حالت تهوع . چیکار کنم خوب بشه ؟ شما هم مثل منید ؟ آخر شبا هم دل درد کمردرد دارم ولی نه اندازه ی صبح ها . صبح اشکم در میاد از درد . میگیره بعد ده دقیقه ول میکنه کلا خوب میشه . تو اون ۱۰ دقیقه جونم بالا میاد دیگه

♡♪00:01 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ⊙ـ▶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی بی بی چک زدی و زیر چند دقیقه مثبت شد

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
یعنی نمیدونی آخرین پریودت کی شروع شده؟؟

چرا میدونم . یک ماه و یک هفته از آخرین پریود میگذره ولی نمیدونم دقیقا چه تاریخی میشه

ایشالا که نیست عزیزم اما حتما بخاطر سلامتی خودت و بچت ب دکتر مراجعه کن

خداخیرت بده حتما مرسی عزیزم . میرم . دکترم دو هفته دیگه نوبت داده بهم . فردا صبح زنگ میزنم ببینم شرایط اورژانسی چیه چطوریه