2777
2789

فکر نمیکنم درمان کامل داشته باشه

میشه کنترلش کرد

یوگا و‌ مدیتیشن عالیه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تحت نظر دکتر باشی هم از روانپزشک هم متخصص زنان مشورت بگیر

متخصص زنان گفت مشکلی نداره ولی دکتر روانپزشک گفت نباید تا وقتی دارو میخوری باردار بشی....واینکه روانپزشک گفت اصلا بچه میخوای چکار بچه‌ای الان تا ۱۲یا ۱۵ سال مال پدر مادر هستند بعد مال دوست و رفیق و فضای مجازی و ....میشن

متخصص زنان گفت مشکلی نداره ولی دکتر روانپزشک گفت نباید تا وقتی دارو میخوری باردار بشی....واینکه روان ...

من دکتر روانپزشکم گفت با پاروکستین هیچ مشکلی نیست. برا بچه دار شدن. البته من اون موقع نصف قرص ی روز در میان میخوردم. 

من دکتر روانپزشکم گفت با پاروکستین هیچ مشکلی نیست. برا بچه دار شدن. البته من اون موقع نصف قرص ی روز ...

دیه قرصا را قطع کردم ولی بازم از بارداری میترسم اگه بیماریم برگرده چی 

من دکتر روانپزشکم گفت با پاروکستین هیچ مشکلی نیست. برا بچه دار شدن. البته من اون موقع نصف قرص ی روز ...

قروایت اعصاب اعتیاد آورن انگار چون من هر روزی که میخواستم قطع کنم همش روم فشار بود که نکنه حالم بد بشه

منم میخوام برا بچه اقدام کنم اما خب دارو میخورم پانیک خیلی بده منم از برگشتش میترسم واقعا 

دکتر زنان وقتی من هنوز دارو فلوکسیتن میخوردم بهم گفت اشکالی نداره و به جنین آسیب نمیزننه با خیال راحت باردار شو ولی من میترسم