2777
2789
عنوان

لق شدن دندان شیری در اثر ضربه

395 بازدید | 7 پست

سلام 

دخترم یک سال نیم اش هس 

الان خورد زمین دندان جلوش خون اومد دست زدم احساس 

میکنم کمی لق شده باید چیکار کرد ؟؟

کسی تجربه ای داره ؟؟ دارم دق میکنم 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  
نگران نباش چیزی نیست...پسرم پنج سالشه خورد زمین دندونش یا ریشه کنده شده دکتر گفت تا هفت سالگی در میا ...

یعنی احتمال داره بیفته ؟؟

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره ممکنه..یه سر ببرش دکتر شاید کاریش بکنه...من دیر بردمش گفت زود تر نیومدی با دندون کناری جفتش میکر ...

هر دندانپزشکی ببری میشه یا فقط اطفال ؟؟

نبری هم مهم نیست..دندون شیریه

اخه دختر من تازه یک سال نیمشه حالا کو تا ۷ سالش بشه 

یعنی ۶ سال دندان جلو نداشته باشه