2777
2789

من اینکارو بکنم تا ۴ سال باید صبر کنم موهام درست شه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو فکرم بود

خانواده مخالفت شدید کردن

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

آره من ۲ بار کچل کردم کامل خوب بود بعد هر بار با تیغ ی ۵ بار زدم الان بلند شده کمی ریزش داشتم ولی من کلاه گیس خریدم میزارم سرم قشنگه معلومم نیس یکی دیگه هم میخوام بخرم ب کلاه گیس عادت کردم دیگه 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
آره من ۲ بار کچل کردم کامل خوب بود بعد هر بار با تیغ ی ۵ بار زدم الان بلند شده کمی ریزش داشتم ولی من ...

واقعا خوبه شوهر داری؟مخالف نیست

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

ریزش با کوتاه کردن خوب نمیشه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
واقعا خوبه شوهر داری؟مخالف نیست

اول مخالف بود خوب کچل بشم کامل خوبه اولش حس خوبی نداشتم فک میکردم مریضم واقعیت رو میگم بعد الان بلند شده خوب شده ولی میریزه بازم باید ی ذره کوتاه کنم تو خونه هم دائم سرم رو میبستم با روسری ب خاطر شوهرم اونم اولش کمی بی محلی می‌کرد بعدش خوب شد 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝