2777
2789
عنوان

عزیزم ببخشید اگه وقتتو میگیرم

123 بازدید | 6 پست

@دختر_گرانبها  

من خیلیییی ادم اورثینکریم سر همین مسائل تمرکز ندارم راجب رابطم خیلی فکر و خیال میکنم و اذیت میشم میشه لطفا راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

وسواس فکری میشه اور تینک؟

من حقیقتا روانشناس نیستم و این مورد نیاز به مراجعه به رواندرمانگر داره اگر وسواس فکری باشه ....

اما در حدی که من میدونم، زیاد فکر کردن در این مورد، میتونه به دلیل مهرطلبی هم باشه ...اینکه شما تمام تخم مرغات را چیدی تو یک سبد‌..

یعنی همه زندگی ات شاید معنا بشه در رابطه ات و بقیه وجه های زندگی را کمرنگ کردی ...وجه های دیگه مثل ورزش.هنر.خلاقیت .دوستان هم جنس و...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام عزیزم  وسواس فکری میشه اور تینک؟ من حقیقتا روانشناس نیستم و این مورد نیاز به مراجعه به ر ...

وسواس فکری ندارم راجب مسائل خیلی فکر میکنم مثلا اگه 2 ماه دیگه یه قرار داشته باشم همش راجبش فکر و خیال میکنم از لباسی ک قراره بپوشم تا جوری ک قرارم پیش میره همش راجبش فکر میکنم و این باعث میشه از بقیه کارام بمونم

من واقعا مهر طلب هستم یعنی اینو پذیرفتم ک نیاز دارم به محبت مثلا اگه پارتنرم یه روز کم بهم توجه کنه روزم خراب میشه یا حتی به شک میوفتم ک دوستم داره یا نه

نمیدونم چجوری این خصلتو از بین ببرم خودمو سرگرم میکنم ولی ذهنمو نمیتونم کنترل کنم ک فکر نکنه

وسواس فکری ندارم راجب مسائل خیلی فکر میکنم مثلا اگه 2 ماه دیگه یه قرار داشته باشم همش راجبش فکر و خی ...

من داخل اینستاگرامم مراحلی را با تصویر توضیح دادم .دیدین؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...