خب بچ ها اول موهام= ک ریزش شدید داشت از زینک پلاس خارجی استفاده کردم ک برا مو ناخون اینا بود ک چاقی هم داشت چون من لاغر بودم خیلی خوب بود
برای موخوره موهام= ک چند جلسه موخوره گیری کردم ک بعدش روغن آرگان خریدم ک عالی بود ولی گرون کسی ام شرایط خرید نداره روغن نارگیل بزنه
زردی دندون=میدونید ک زردچوبه قابلیت سفیده کنندگی داره من واسه دندونم استفاده کردم ب تظرم ک ی درجه روشن شد البته هفته ای ی بار استفاده کردم ک تحقیقم ک کردم واسه لَسه عالیه زردچوبه با چای خشک شده میرختم رو مسواکم اروم اروم مسواک میزنم بعدشم ک خمیر دندون ب یاد داشته باشید ک محکم کشیدن مسواک رو دندون خراب میکنه دندونو
پوست صورت = من مداوم جوش چرکی میزنم ک متوجه ام نشدم اخرش ماله چی بود ولی مطمعنم چون من لاغرم و تو رژیم چاقیم ب خاطر تغذیه امه خلاصه چون جاشون میموند ترمم کننده لافارر خریدم ک طولانی مدت باید استفاده کنی ک جواب ببینی و واقعا برا من تاثیر گزار بود اینم بگم ک پوست صورت من چربه ک لوازم ارایش خوبی ک استفاده کردم رو همه میزارم
کرم پودر ایزادورا لورال
ریمل میبلین یا ایزدورا نارنجی یا اسنس صورتی یا مشکی
پودر فیکس فلورمار
کانسیلر تراست
پرایمر میبلین
ضدافتاب لایسل فلویئد مای
اینا هم عالی بودنننننن
چاق شدن = قرص زینک پلاس خارجی ک اشتهارو زیاد میکنه و بی عوارضه تغذیه خوب شربت اشتها باریج فک کنم و قرص شیکوردینگ بچ ها اینا ک میگم بی عوارضه برنامه مانکن کرفس اینا هم خوب بود ولی ازمایش اینا بدید ک مبادا انگل داشته باشید
مژه = بچ ها ی محصولی استفاده کردم سریتا ک مژه هام ب شدت زخیم و بلند شد ولی یکم گرونه
امیدوارم ب کارتون بیاد تجربه هام ❤️❤️