2777
2789

سلام 

خانومایی که خودتون یا اطرافیانتون حاجت گرفتین و معجزه خدا رو دیدین میشه برامون تعریف کنین که ماهم امید بگیریم؟  

شده از چله ای ختمی یا نذر چیزی حاجت بگیرین ؟

یا خواب و نشونه ای درمورد گرفتن حاجتتون ببینین؟

کسی تجربه ی گرفتن چله ی حق شناسو داره؟ چون شنیدم خیلی حاجت میده  

لطفاااا هرکیو اینجا میشناسین تگ کنین تا شاید یکی که مثل من آبروش گروئه حاجتشه امید پیدا کنه یا اینکه ختمی یا چله ای یاد بگیره  

یه صد امید نشاندیم نهال آزادی...🌱 کاربر قدیمی تعلیق شده به علت بی عدالتی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من یه ترفندی دارم واسه حاجت روایی خیلی جواب میده هرچی میخواستم از این طریق بهش رسیدم هرکی خوا ...

اره بگوووو    

سلام عزیزم من از هدیه کردن ۱۴۰۰۰ صلوات به شهید احمدعلی نیری یه حاجت سخت رو گرفتم محال نبود اما سخت بود.تو چند روز‌خوندم و سعی کردم رو به قبله با وضو صلوات ها رو بفرستم.برای مشکل بزرگ دیگه هم خیلی نماز جعفر طیار میخوندم تقریبا هر روز.گفتم تا وقتی مشکلم حل شه میخونم تقریبا جز روزای پریودی خوندم این مشکلمم سخت نبود محال بود جوری که میگفتم این مشکل که حل نمیشه اما این نمازا بمونه برای اخرتم اونجا به دردم بخوره.بعدم ناامید نشو.سعی کن نمازاتم اصلا قضا نشه و حتما اول وقت بخونی و سعی کن تا میتونی گره از کار دیگران باز کنی حتا اگر نشستن و به درددل یکی که تنهاست گوش دادن باشه و صدقه هم زیاد بده مقدارش مهم نیست تعدادش مهمه و حدیث کسا هم تا ۴۰ روز‌ خیلی خوبه بخون

می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.
نه باید ببینم کسی هست بخااد یا نه😂💔

میشه لطفا تگ کنین بقیه رو من خیلی به تجربیات بقیه نیاز دارم ولی نمیدونم چرا هیچکس تاپیکای این مدلی نمیاد  

من ۱۲۴ هزارتا صلوات نذر کردم حاجت گرفتم 

ببخشید ریپلای کردم میشه بگید چطوری‌ خوندی؟با وضو رو به قبله و هر روز؟منظورم ایناست و بعدش حاجت گرفتید یا در بینش؟اخه منم دارم همین ختمو انجام میدم

می شود به جای به دنیا آوردن کودکی جدید کودک دیگری را به زندگی برگرداند.
اره بگوووو      

ببین اینجوری من یه مانتو یه ماشین یه مهمونی یه فرد یه مسافرت هرررچی که میخوای 

دائم بهش فکر کن من خیلی چیزای محال رو از این راه بدست اوردم.مثلا یه مهمونی که محال بود مارو دعوت کنن و محال بود من یه سری ادما رو اونجا ببینم چند وقت بعد دعوتم کردن و من اونارو دیدم

فقط همیشه بهش فکر کن وانمود کن که اون اتفاق افتاده 

وانمود کن مانتویی که میخواستی رو پیدا کردی و همیشه میپوشی یه جورایی قانون جذب هس 

حالا لازم نیست به پنت هاوس و بنز و اینا فکر کنی

سلام عزیزم من از هدیه کردن ۱۴۰۰۰ صلوات به شهید احمدعلی نیری یه حاجت سخت رو گرفتم محال نبود اما سخت ب ...

اون حاجتیو که نماز جعفرطیار خوندین رو گرفتین؟ میشه اگه اشکالی نداره بدونم چی بود که میگین اینقدر محال بود؟

م از رحمت خدا ناامید نیستم ولی خب همونطور که گفتم بحث ابروم وسطه و چیزی که میخوام خیییلییی احتمالش کمه و اگه اونطور که میخوام نشه واقعااا ابروم میره

اره به حدیث کسا خیلی اعتقاد دارم خودمم تا حالا دوبار برای دوتا خواسته دیگم گرفتم ولی اون حاجتام سخت و نشدنی نبودن واسه این حاجتم میخوام چله حق شناسو بگیرم که سخته ولی حاجات محال رو هم میده

یک زمانی برای کنکور خیلی دعا خوندم از نماز پنج شنبه گرفته تا ۵۳۰ صلوات حضرت فاطمه  و ختم سوره حشر و هزار تا دعا ذکر دیگه 

علاقه ای به رشته تجربی نداشتم و زیاد درس نمی خوندم رتبه کنکور خیلی بد شد طوری که نا امید و بریده از هر جایی بودم .

اما جالب بود که دست چرخید من رشته ای قبول شدم که واقعا می تونم بگم عاشقشم و هزاران بار بیش تر از پرستاری و پزشکی دوستش دارم .....

دعا کردن تاثیر داره اینو مطمئنم 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن