2777
2789
عنوان

خیانت

430 بازدید | 26 پست

آتیش گرفتم نمیدونم باید چیکار کنم به خانوادم بگم یا صبر کنم خودش کاری کن  ازش خبری ندارم ۱۴ روز فهمیدم بهم خیانت کرده اصلا تلاشی هم نکرده 

تعداد رای : 27
نظرسنجی
باپدرم مطرح کنم
17
62%
منتظر خودش بمونم
10
37%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول از هر چی باید حرفای خودشو بشنوی.چون این کار رو کرده. باید بین خودتون صحبت کنید اگر زد زیرش بعد مشاوره.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

اطمینان داری که خیانت کرده چطور فهمیدی ؟

اگه دیدی با چشات شنیدی با گوشات 

که با پدرت مطرح کن بنظرم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
بزن دندوناشو خورد کن

اره موافقم 

ولی دست ما زنا زیاد سنگین نیست

یه راه اساسی و صد در صدی پیدا کن

من با سم و مرگ موش موافقم 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

از یه طرف فکر میکنین اخه چرا من!! ۲بار تو عقد جدا بشم!@

از طرفی قابل تحمل نیس این قضیه!!!

اصفات همسرتونم گفتین تو تاپیکاتون!!

و خب اگ بخاین صرفا به حسرت‌ها و آینده و ترس‌ها و غیره نگاه کنین، شاید بلرزین اما شخصا فکر میکنم جدا بشین بهتره براتون.

همه‌ی زندگی به ازدواج نیست!!

با کسی مطرح کنین که پشتتون رو میگیره و راهنمای منطقیه نه زخم و نمک و یا نصایح بچگانه!!