2777
2789

دوستان اکر سه ماهه در بیایم ، باید همین الان پولو‌ حور کنیم بدیم  ؟ یا یک ماه قبل تحویل ؟ از کجا باید بپرسم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ۲۹ م اره سایپا از کی باید آمار بگیرم اخه 

اها مرسی 

مطمئن نیستم اما فکر می‌کنم موقع تحویل باید کل پولو بریزیم

💕🧚‍♀️                                               

عزیزم بعد اینکه الویت بندی ها مشخص شد دو روز بعد پیامک میدن اونایی که تحویل سه ماهه یا همون فروش فوری هستن باید تو مدت زمانی که تعیین کردن پول کامل واریز کنن

سایپا سری اول یکپارچه فقط سه روز مهلت داده بود؛ ایرانخودرو ده روز..

دیگه نمیدونم این سری چند روز مهلت میدن. 

نجیب تر از آن باش که برنجانی ..🌿🌼
بنظرتون باید سه ماه زودتر واریز کرد ؟؟ 

عزیزم خودشون پیام میدن..

ببینید من طرح یکپارچه نوبت اول شرکت کردم

زمانی که الویت ها مشخص شد مثلا اینکه امسال میوفتی یا سال بعد؛ برای من نوشته بود تابستان ۱۴۰۲

دو روز بعد بهم پیام دادن که من جزو فروش فوق العاده سه ماهه هستم و باید پول رو الان واریز کنم. تا ده روز مهلت داشتم. پول رو کامل واریز کردم 

اما اگه پیامک دادن که جزو پیش فروش هستید نصف الان میگیرن. بقیه شو نزدیک موعد تحویل.

به پیامکی که براتون میاد دقت کنید خودش نوشته.

عزیزم خودشون پیام میدن.. ببینید من طرح یکپارچه نوبت اول شرکت کردم زمانی که الویت ها مشخص شد مثلا ا ...

ممنونم 

آخه من همین الان ١٠٠ تومن رو دارم یکم سخت جور میکنم اگر همین الان هم کل پول رو بخوان ترجیح میدم اصلا ننویسم 

شما چی ثبت نام کردید ؟؟ همه میگن سایپا ننویس ارزش ندارد ☹️

ممنونم  آخه من همین الان ١٠٠ تومن رو دارم یکم سخت جور میکنم اگر همین الان هم کل پول رو بخوان ت ...

ایرانخودرو ثبت نام کردم. پارس ساده

نمیدونم عزیزم اخه اگه پول و نتونی جور کنی الکی صد میلیونت بلوکه بوده .. ازینور اگه پیش فروش بیوفتی باز شاید بشه خورد خورد جور کنی پول و..

توکلت بخدا.. ان شالله همونی بشه که دلت میخواد