2777
2789
عنوان

کمک فوری میخوام.....

255 بازدید | 7 پست

بچه ها من برای سه شنبه خالمو که مادرشوهرمه و خانواده خودمو دعوت کردم ضمن اینکه من شاغل هستم و خورد خورد این چند وقت خونمون رو تمیز کردم و کارهای مربوط به مهمونی را انجام دادم

الان خاله دیگم زنگ زده به مامانم که سه شنبه بیایید خونه ما.

مامان من هم به خالم گفته که من نمیدونم زنگ بزن خودت بهشون راضیشون کن الانم نمیدونم چی باید بگم وقتی زنگ زد

...

خود منو شوهرمم میخواد دعوت کنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب راحت بگو خاله من مرخصی هم گرفتم اگه لغو کنم دیگه سخت مرخصی بهم میدن خونه رو هم آماده کردم دیگه فرصت نمیکنم یکبار،دیگه این کارو بکنم 

در ضمن کار،خالت زشته چون شما زودتر دعوت کردی 

نه فقط من برنامه چیدم  اونم به سه شنبه پیله کرده

خب زنگ زدن بگین که من مهمون دارم اگه اصرار کردن بگید من قبل شما دعوت کردم کاش زودتر خبرمیدادین، اگه ناراحت نمیشین مهمونی شما بمونه مثلا برای آخر هفته

شما ک قبلا دعوت کردین و مهمونا دعوتتونو پذیرفتن پس دیگه مشکلی نیس، اگه خاله هم زنگ زد بگو خاله مرسی از دعوتت ولی من قبلا با مامان وخاله هماهنگ کردم برا سه شنبه و مرخصی هم گرفتم شما ی روز دیگه زحمت بکش .

ضمنا کار مادرتون هم  درست نبوده خودش باید به خالت میگفت خونه ی شما دعوته و دعوت ایشونو برای اون روز رد میکرد!!

راستی نکنه خاله میخاد که شما توی رودروایسی قرار بگیری و اونم دعوت کنی وگرنه چه الزامیه دعوتیشو عینا بذاره همون روز که نه روز خاصیه و نه آخر هفته س؟؟!!!