2777
2789
عنوان

ایده بدید

213 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من از اول درس دوست نداشتم زود هم ترک تحصیل کردم اما هزار تا هنر یاد گرفتم اون زمان قلاب بافی مد بود از ۹ سالگی یاد گرفتم و بافتم کلا بافتنی با قلاب و دومیل

تو سن ۲۲ سالگی مدرک آرایشگری گرفتم

خیاطی یاد گرفتم

قالی بافی

گریم کودک

و.....

و در آخر کاشت مژه موقت و لیفت ابرو و مژه 

بیشتر کارها رو هم با مدرک آموزش دیدم

مشکل مالی ندارم به اندازه ای متوسط رو به بالا هستیم

اما دلم میخواد از نظر مالی مستقل باشم  اما هر کاری میکنم نمیشه انگار طلسم شده بقدری تبلیغات کردم این در و اون در زدم سالن های زیبایی رفتم برای کار به هر کسی فکر کنید رو زدم اما نمیشه که نمیشه

حتی برای وردست

بند و اصلاح 

کاشت مژه

به نظر شما چکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریم کودک کجا میشه یاد گرفت؟؟ اگ بخوایم توی مراسم فرهنگیمون برا دخترا چقدر هزینه میگیرد حدودا

من یه آموزشگاه ثبت نام‌کردم چیز خاصی یاد نداد

پیش چند نفر که کارشون همین گریم کودک بود ریزه کاری یاد گرفتم و از طريق همون آموزشگاه مدرک فنی و حرفه ای گرفتم

گریم کودک کجا میشه یاد گرفت؟؟ اگ بخوایم توی مراسم فرهنگیمون برا دخترا چقدر هزینه میگیرد حدودا

هزینه نفری هست

بستگی به طره انتخابی داره

که تو همچین مراسم هایی کمتر هزینه بر  میداره چون تعداد هست

مثلا اگ ۱۰ یا ۱۵ نفر بچه ابتدایی باشن چقدر مبگبربد

عزیزم طرح داریم تا طرح

یه گل کوچیک یا نصف صورت یا کل صورت فرق داره

مثلا یه پروانه نصفه روی لپ یا روی ابرو ۳۰