2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بعد از اینکه ورمش بخوابه ، خوب بشه دیگه بازگشت نداره

من اصلا عمیق نیست خیلی کمه انشالله خوب بشه 

ممنونم از نظرت 🌹🌹♥️

شما چند جلسه انجام دادین؟

هزینه هاشو میدونید چقدره؟

🥺عاشق تنهایی🥺کچه کوردم♥️♥️🥰
من اصلا عمیق نیست خیلی کمه انشالله خوب بشه  ممنونم از نظرت 🌹🌹♥️ شما چند جلسه انجام دادین؟ ...

یکی رو دیدم که انجام داده برگشت نداشت ، خودم دوست دارم انجام بدم اما اونیکه دیدم عمیق بود برای منم سطحیه ، نمیدونم تاثیر داره رو سطحی یا نه ، میکرونیدلینگ انجام دادم اون بی تاثیر بود

یکی رو دیدم که انجام داده برگشت نداشت ، خودم دوست دارم انجام بدم اما اونیکه دیدم عمیق بود برای منم س ...

دکتر بهت گفت یا خودت خواستی انجام بدی ؟

شما کدوم انجام دادین؟

من دو جلسه ساب و بعد هر جلسه هم میکرو میکردن ولی کانل نرفته جاشون ولی خیلی فرق کرده نسبت ب قبلم خودم ک احساس میکنم منافذمم بسته شدن ولی کاش لیزر میکردم چون فک میکنم لیزر بهتره و هزینشم بالاس 

من دو جلسه ساب و بعد هر جلسه هم میکرو میکردن ولی کانل نرفته جاشون ولی خیلی فرق کرده نسبت ب قبلم خودم ...

میشه بگی حدودا چقدر میشه؟

هم سابسیژن و هم میکرو؟حدودا چقدر هزینه هاش؟

والا جلسه اخر ب2و نیم شد  هزینه ساب یک و نیم میکرو هم یک و خورده ای بود

چقدر زیاد😭😭😭

اگر عمق چاله و یا همون فرورفتگی ها کم باشه میشه با دارو حل کرد؟