2777
2789
عنوان

چیکارکنیم با این خواهر

246 بازدید | 16 پست

یه خواهر داریم از من ۴سال بزرگتره وکلا ۵تا خواهریم این نمیدونم ب کی رفته چرا ایجوریهههههههه

قضاوت میکنه قیلوقال میکنه زود قهر میکنه هر چیزی بش برمیخوره یه مشکلی پیش بیاد هرچی از دهنش دربیاد بار طرف میکنه یک دنده و لجبازه  قبلن مهربونه دلسوزه ها ولی نمیدونم این کاراش پس برا چیه بی نهایت کینه ایه  ....مثلا میگه ها دیدی فلانی منودید اینجوری گف میگیم بابا باتونبوده جریان چیز دیگه بوده  اصلا گوش نمیده بعضی وقتا میگم چجوری میخاد اون دنیا جواب بده  اون شبی دختر داییم بش گف یه چیزی میگم ناراحت نشی  توخیلی آدم بدی هستی برگش گف چون حقیقتومیگم بدم اصن بزار بگن زهرا بده ...راحت تهمت میزنه هرچی بش میگیم اینجوری نگو صداشومیندازه توگلوش میگه خب همینطوره دیگه دروغ میگم مگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرت باز خوبه خواهرم زندگیموجهنم کرده خدالعنتش کنه خدا بچه هاشومث من بی مادرکنه که ببینه چیا میکشم

جدی چقد بده خواهرباید همه وجود ادم باشه چطور بعضیا اینجورین

جدی چقد بده خواهرباید همه وجود ادم باشه چطور بعضیا اینجورین

بخدا خیلی بده ی سال جداشدم چون خانوادم نمیخاستن جداشم شوهراولم پول داربودولی واسم هیچی نبود یکاری میکرد ک کل خانوادم دوسشداشتن بخاطر پول بعدش ب شوهرخاستم بگم طلاق نمیداذجرم میداد دوتا بچه دارم ی دختر ی پسر دخترم فلج مغزی  شد بعدش طلاق گرفتم ن بازارن ارایشگاه ن لباسی ن چیزی اصلن بهم توجه نمیکرد بعدش خودسرانه طلاق گرفتم ازشهرم اومدم توشهردیگ رفته به همه گفته اونا بچه های یکی دیگس تهمت یا ب همه گفته خراب بودم خیلیی چیزا خدابداند همیشه باشوهرم درارتباط من نمیتونم بچه هاموببینم خبری نداری شکایتم کردم خواهرم اینا نمیزارن بچه هاموببینم 😞😞😞دلم خونه خداازهمشون نگزره