2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلاس سومه ولی یادمه کلاس اولش متنش خارج از کتاب بود. اما اشتباهه البته بستگی به معلم داره. میگم م ...

فردا اخررین روزه .امتحان املا داره.نمیدونم خارج کتاب هست یا نه یکم استرس دارم🙂.همیشه املاهاش خارج کتاب هست اما خواستم ببینم پایانی رو چطور میگه؟

فردا اخررین روزه .امتحان املا داره.نمیدونم خارج کتاب هست یا نه یکم استرس دارم🙂.همیشه املاهاش خارج ک ...

پس احتمالا ترکیبی بگیره نگاه اصلا این امتحانا مهم نیست توی طول سال مهمه بر اساس اون کارنامه میدن

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
پس احتمالا ترکیبی بگیره نگاه اصلا این امتحانا مهم نیست توی طول سال مهمه بر اساس اون کارنامه میدن

اینطوری که خیلی ظلمه  .خیلی سخت میگیره .سه غلط املایی و چهارتا رو تو  یک صفحه و نیم املا قابل قبول میده.

فردا اخررین روزه .امتحان املا داره.نمیدونم خارج کتاب هست یا نه یکم استرس دارم🙂.همیشه املاهاش خارج ک ...

هنوز امتحان املا نداده.ولی معلمشون همیشه خارج کتاب املا میگه....

یه روز خوب میاد

دخترم دومه معلمشون پارسال از کتاب املا گفت بستگی به معلمش داره از خودش بپرس اصولا باید از کتاب بگه

مرسی گلم.انقدر سوال پرسیدم قبلا که اگه دوباره بپرسم شوهرش میاد دم خونمون🙂😂