2777
2789
عنوان

مدیریت پول

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 42 پست
وام ودیعه برا صاحبخونه از لحاظ مالیات و این جور چیزا تاثیری داره..صاحبخونه ما نمیاد بریم بنگاه کد ره ...

اره درس میگه من شنیدم اگه رهن کامل بزنین مالیات نمیره براش ولی متاسفانه همکاری نمیکنن صاحب خونه ها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها با کمتر از نصف این مبلغ میگذرونن

خیلی خیلی سخته

مامان من حقوق بازنشستگی میگیرن

مستاجر نیستن و تقریبا هزینه لباس پدر و مادرم با من و خواهرمه و فقط برای خورد و خوراک هزینه میکنن بازم کم میارن

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

سلام عزیزم ،  ببینید توصیه من به شما اینه اول هر ماه تمام مخارجتون بنویسید و خرید منزل ماهانه انجام بدید تا اینجوری هر دقیقه مجبور نشید برید سوپری و اجناس غیر ضروری هم بخرید در کنارش ، و اینکه مجارتون که نوشتین ، مخارج غیر ضروری هم مشخص میشه و حذف کنید و پولش بریزید تو حساب با سکه پارسیان و... بخرید پول نقد نگه ندار چون هم ارزشش کم میشه هم خرج میشه ، ترجیعا وام خونگی هم ثبت نام کن خودش نوعی پس انداز هست