2777
2789
عنوان

بگین چیکار کنم برادرم درست شه

266 بازدید | 16 پست

سلام برادرم دبیرستانیه و امسال رفته توی یه مدرسه و همکلاسیای بدی پیدا کرده

تو خانواده ما خوردن الکل و رل داشتن و اینا خیلی بده حتی برای پسر

برادرم توی مدرسه جدید با همکلاسیاش کارای بدی میکنن چتاشونو خوندم تصادفا و چیزای جنسی بدی توی پیاماشون بود که نمیتونم واضح تر بگم

با دوستاش بعضی وقتا میرن بیرون بعدا که زنگ میزنم صدای دخترا از اونور میاد که با عشوه حرف میزنن امروز تو جیب تیشرتش ورق پاسور دیدم

پاسور برای ما عیب نیست ولی تو مدرسه ببینن اخراجش میکنن و واقعا با این وضع اقتصادی ثبت نام توی یه مدرسه خوب خیلی سخته و شهریش هم زیاده

تو سنیه که هرچی بهش تذکر بدید بد تر میشه و پشت گوش میندازه حرف هارو

از یه مشاور کمک بگیرید

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه الان وضعیت اکثر مدارس همینه . برادر زاده من کلاس ۱۱ هس . میگ‌همه همکلاسیام موهاشونو رنگ کردن تتو کردن پرسینگ زدن توشون فقط منم ک ساده میرم و میام .‌ فقط باید مراقبش باشین و از خطرات اینجور معضلات بهش بگین باهاش دوست باشین و راهنمایش کنین

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

نمیخوام خانوادم بفهمن چون خیلی اذیت میشن

منم وقتی دبیرستانی بودم یه سری اشتباهات داشتم البته هیچوقت با جنس مخالف نبودم و ته اشتباهم این بود که دوستام دور پسر بود که اینم واقعا به من ربطی نداشت ولی وقتی خانوادم فهمیدن خیلی اذیت شدن

تا پارسال از این پسرا بود که حتی به دخترا نگاه نمیکردن و خیلی سر به راه بود نمره هاشم همه خوب بودن

الان نمره هاش افت کردن و بهونه میاره که وقت نکرده درس بخونه یا بعضی وقتا که امتحان های مهمی داره بهونه میاره و نره مدرسه

خانوادم فکر میکنم به خاطر سنشه و کاریش ندارن و چون قبلا خیلی خوب بود روی همون حساب چک نمیکنن کاراشو و فکر میکنم اشتباه نمیکنه

لطفا راهنمایی کنین یه جوری از این آدما دورش کنم

نمیخوام خانوادم بفهمن و نمیتونم به خودش بگم چون بدتر میشه

میخوام یه جوری از دوستاش دور بمونه یا یه کاری کنم اونا ولش کنن

خیلی وابسته شده و این برای یه پسر خیلی بده

الان تو سنیه که باید به درسش بچسبه و به یه س

شغل و جایگاه خوبی برسه و برای خودش کاری راه بندازه اما اصلا به این چیزا فکر نمیکنه

متاسفانه الان وضعیت اکثر مدارس همینه . برادر زاده من کلاس ۱۱ هس . میگ‌همه همکلاسیام موهاشونو رنگ کرد ...

راهنماییش کردم اما فکر میکنه که دارم فقط بهش گیر میدم و حساسم

برادر منم همسن برادر زاده شماست

تا میرم سمتش که راهنماییش کنم عصبانی میشه و فقط دنبال اینه که یه بحثی راه بندازه

راهنماییش کردم اما فکر میکنه که دارم فقط بهش گیر میدم و حساسم برادر منم همسن برادر زاده شماست تا م ...

دیگ اقتضای سنشون هس کاریش نمیشه کرد .‌فقط خیلی سر ب سرش نذارین دیگ اخر ساله مدرسه ک‌تموگ شد بفرستینش سرکار ک مطمئن و درست باشه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

دیگ اقتضای سنشون هس کاریش نمیشه کرد .‌فقط خیلی سر ب سرش نذارین دیگ اخر ساله مدرسه ک‌تموگ شد بفرستینش ...

سال بعد کنکور داره و از اول مرداد باید بره مدرسه این موضوع هم به خاطر دوستاشه به نظر خودم جوگیر شده و سعی داره مثل اونا باشه تا از دستشون نده

میدونم نهایتا تا کنکورش با همن ولی روز به روز داره بدار میشه جوری که کم‌کم به جایی میرسه که با جدایی ازشون هم درست نمیشه و باید زودتر جدا شن

ولی نمیدونم برای جداییشون چیکار کنم