2821
2789
عنوان

یه خونه ی۷۰ متری

187 بازدید | 10 پست

خانما بابام میخواد یه خونه تهیه کنه چندطبقه باشه یه طبقش بابام اینا طبقه دیگه داداشم وخانمش وطبقه دیگه من وبچم ....پسند هم کردیم باهم یه خونه رو...خیلی عالیه همه چیش کمددیواری وکابینتش روش ساخت پنج سال پیش هستش سقفش نورمخفی وچراغ مراق نداره ولی قشنگه ازاین جدیداس دوخوابه هست فقط یه خوابش کمد دیواری داره اونیکی نداره یه خوابش اتاق کودکه کوچیکه یه فرش چهارمتری میخوره یه خوابشم معمولی هست یه فرش شش متری میخوره سرویس تخت دونفره قشنگ توش جامیشه فقط کمددیواری رو زدن اونیکی اتاق تا تخت راحت تر جابشه...آشپزخونش نسبتا زیاد کوچیک نیست معمولیه جای یخچال فریزر ولباسشویی ظرفشویی هم گذاشتن... هرطبقه۶۹متر هست تقریبا... تنها عیبش اینه که تراس درنیاوردن وحیاط هم نداره.....زن داداشم ازوقتی دیده قیافه گرفته که کوچیکه وفلان بهمان حیاط نداره کجا بشینیم دلمون وا شه....منم دارم از حرص دیوونه میشم بخدا شب میخواستم بشینم عین بچه گریه کنم اخه بابام که کاخ نداره بزور پسنداز وفروش خونه هااونجارومیخوادبگیره که اینا نرن جدا از ما رهن بشینن یا توی مجتمع زندگی کنن.... توی شهرما اون منطقه تقریبا متوسط رو به بالاس جای خیلی خوبیه..... ولی خانم پسند نمیکنه تازشم خودشون از شهرستان تشریف آوردن ازاین خونه هاکه سقفشون ازچوب ودرخته اونوقت واسه ما ایراد نمونده نگیرن مامانم گفته بخاطر اینکه من بچه دارم نمیتونم برم طبقه بالا اونا برن اونم قیافه نمونده نگیره بخدا الان یه عده میگن خواهر شوهر بازی درمیاری وفلان اما پدرشوهرومادر شوهرم خودشونو عقب کشیدن یه قرونم به ما ندادن بریم خونه رهن کنیم فقط پول تالارو دادن همین وبس....اونوقت پدرم اینهمه خودشو میندازه فشار واسه راحتی ما ولی به چشمش نمیاد.......بعدشم از وسایلای اصلی هنوز هیچی نخریده که پولم کمه نمیرسه وفلان بعد میگه خونه کوچیکه اخه با دوتیکه وسایل خونه پنجاه متری هم پرنمیشه که

عزیزم شما بگیرین هر کسی ممنون بود بیاد بشینه . پدر شما وظیفه نداره به قول خودتون این همه پس انداز کرده تازه میخواد بگیره . خیلیم باید تشکر کنن شما نباید نازشون بکشین. لطفا خواهشا بیا پسند کن بشین .

شما بگیرین خودتون بشینین بهشون بگین خواستین شما هم بیاین . ایشالا خودشون روزی خواستن خونه بگیرن برن خونه مورد پسندشون بگیرن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب سهمشونو بدید هر کاری دلشون میخواد بکنند

چ اصراریه همه ور دل هم باشید 

مطمئن باشید دچار دردسر خواهید شد 

حالا داداشتون میخواد خونه بخره یا بره اجاره ... تصمیم با خودشه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
برن اجاره کن خب وظیفه شوهرشه براش خونه رهن یا اجاره کنه خونه ای که نه تراس داره نه حیاط با خانواده ...

من قراره طلاهام هرچی که جمع کردم بدم یه سیصدتومنی میشه 

داداشمم قراره ماشیشنشو بفروشه اونم ششصد میشه 

نه ماتوان خریدن خونه داریم نه اونا با این پول وگرونی 

اگه زورمونو بزنیم وام و....هم برداریم وکلی فشار و... شاید بتونیم از مسکن مهر به همین متراژ یه خونه بگیریم بابامم راضی نمیشه رهن اجاره بشینیم واسه همین این تصمیمو گرفتیم من خیلی خوشحالم بابام تو زندگیمون دخالت نمیکنه تنها کاری که میکنه اینه که هرچی واسه خودشون خرید واسه ماهم کمکشو دریغ نمیکنه اما وقتی رفتار زن داداشمو میبینم بخدا خیلی ناراحت میشم

من قراره طلاهام هرچی که جمع کردم بدم یه سیصدتومنی میشه  داداشمم قراره ماشیشنشو بفروشه ...

شما بایدم خوشحال باشی عزیزم چون داری میری پیش پدر و مادرت زندگی کنی

ولی عروس داره میاد پیش پدرشوهر مادرشوهر و خواهرشوهر زندگی کنه

لطفا منطقی باشید

اون حق داره مخالف باشه حتی اگه خونه تراس هم داشت و ۲۰۰ متر بود بازم اون حق داشت مخالف باشه

{ جانی دپ سابق }
شاید دوست داره مستقل زندگی کنه  یعنی با خانواده شوهر تو یه ساختمون نباشه

ن والا خودش گفته مامانش اینا بیشتروقتا شهرستان میمونن خودش تنهایی توخونه حوصلش سرمیره...به مامانم گفته منو تنها نزارین نمیخوام غریب بمونم وفلان....بخدا قصدمون کمکه....حالا الان هیچی....فردا پس فردا بچه به دنیا بیاره حتما باید کمکش کنیم بالاخره....

ن والا خودش گفته مامانش اینا بیشتروقتا شهرستان میمونن خودش تنهایی توخونه حوصلش سرمیره...به مامانم گف ...

خوب اگه اینجوریه باید درک کنه پول پدرشوهرش  بیشتر از این نیست 

بعدش هم لزومی نداره اصرار کنید بگو ما همین قدر میتونیم دوست نداری این پولت برو خونه بگیر

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️