2777
2789
عنوان

خیانت

238 بازدید | 14 پست

سلام من خانوارم کاملا سنتی  و نیمه مذهبی و بسیار خانواده حساسی دارم خیلی هم تو چشمم  خودم و خانوادم تو شهر کوچیک شهرستان زندگی میکنم، من قبلا عقد بودم جدا شدم بار دوم عقد کردم۶ ماه میشه  نامزدم مشروب خوره رفیق باز هر چیزی و به من ترجیح میده منو تو مهمونیا نمیبره تو جمع باشیم بهم توجه نمیکنه ولی باهمه خانم و زن ها گرم میگیره اصلا بلد نیست تو مکان عممومی بر خورد کنه اگر ایرادی بگیرم داد میزنه خودش و میزنه حتی مکان عمومی گوشیش تو این ۶ماه ازم قایم میکرد مدام با دوستاش میره بیرون حتی اگر من یکی دو روز برم خونشون الانم متوجه شدم بهم خیانت کرده  بهم میگه روشن فکر نیستی باهم بهش پیام بدیم ،یا بهم میگه من هیچ کاری نکردم همون روز قول داد زد زیرش رفت ،ول کرده رفته ۱۴ روزخیانت کرده هیچ تلاشی نکرده  ۶/۷روز هست ازم سراغی نگرفته نمیدونم الان باید چیکار کنم با خانوادم مطرح کنم با پدرم یا منتظر بمونم؟

تعداد رای : 29
نظرسنجی
منتظر بمونم بیاد
0
0%
به خانواده خودم پدرم بگم
26
89%
یا به خانواده اون برادرش بگم
3
10%

بهتره با خانوادت مطرح کنه

بیخیال حرف مردم باش ب حرف مردم بخوای باشی نباید زندگی کنی 

الان تکلیفت روشن بشه بهتر از اینه ک بعدا داغون بشی و برگردی خونه پدرت

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حتما با خانواده خودت مطرح کن و به پدرت بگو به پدرشوهرت تماس بگیره.من باشم جدا میشم از تعریفی که کردی این پسر اصلا بدرد دوست پسر شدنم نمیخوره چه برسه به شوهر. 

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

با تعریفایی ک کردی کاملا مشخصه دوستت نداره . این از الان اینجوره برید زیر یه سقف چیزاییو تجربه میکنی که از خدا فقد مرگ میخوای ... دور از جونت. ازین بچه بیاری هم خودتو بدبخت کردی هم یه بچه بیگناهو اگه داری ب این فک میکنی یه بار عقدت بهم خورده اینبار برات خیلی بد میشه بهت میگم اگه ازدواج کنی همه پل های پشت سرتو خراب کردی اگر هم فک کردی با صبر کردن این تحفه درست میشه سخت در اشتباهی خواهشا ولش کن سیفون هم بکش روش

💤💃🍃

اوناییکه قصد ازدواج دارن خواهشا قبل ازدواج یه سر به مشاوره بزنین هم شخصیت خودتان و هم همسرتان را بشناسین خودسر اقدام نکنین تا در آینده دچار این مشکلات نشین قبل هرکاری خوب فکر کنین بعدش تصمیم بگیرین یاد بگیریم ازدواج های آگاهانه تری داشته باشیم

فقد اونجا ک نوشتی بهت میگه روشنفکر نیستی باهم بهش پیام بدیم . متوجه نشدم 

ینی تو و اون ب یه زن دیگه پیام بدید ؟   ینی میخواد باهاش همدست شی ؟ ایشالله ک من اشتباه فهمیدم

💤💃🍃
اخه ادم ی۶ تلاشی یه حرکتی

اگر مدرکی دال بر خیانت ایشون دارین میتونین طلاق بگیرین وگرنه بایستی بسازین چون دادگاه به همین راحتی طلاق صادر نمی کنه ابتدا به والدین خودتون بگین بعدش به خانواده همسرتون

اگر مدرکی دال بر خیانت ایشون دارین میتونین طلاق بگیرین وگرنه بایستی بسازین چون دادگاه به همین راحتی ...

پرینت خطش هست بعدم شوهرم هزارویک دلیل داره