2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره قطعا

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.
افسردگی هیچی حالشو خوب نمیکنه

اگه زندگیش معنی پیدا کنه افسردگیش از بین میره با خدا به زندگیش معنی بدید و خدا رو بهش بشناسونید میتونید برنامه "زندگی پس از زندگی"رو نشونش بدید ببینه 

و اینکه افسردگی از لحاظ طب سنتی فکر کنم ینی زیاد بودن سودای مغز سردیجات کمتر مصرف کنه و کلا سرچ کنید درمان افسردگی در طب سنتی

واقعا؟شما تجربه داشتین؟

من هرچی از خدا خواستم بهم داده هیچوقت هم ناشکر نبودم در درزمان بی پولی در زمان پول داری نه سلامت نه بیماری بخشندگی خدا در توصیف نمی گنجه و قابل گفتن نیست

کاربر آقا

خواهرم سالها پیش زندگیش به قهقرا رفت اعتیاد در حد شدید طلاق زندگی لجن

حضرت ابالفضل شفاش داد

ما فکر میکردیم میمیره یه روز

ولی درست شد زندگیش خودش میگه اتفاقی رفته بود دستشویی خانه ابالفضل توی بهارستان مصرف کنه

اتفاقی نشست توی حیاطش

کم کم زندگیش تغییر کرد

ما فکر میکردیم هرگز درست نشه

برادرم هم پدر مادرم اذیت میکرد شدیدا انقدددددررررر این دوتا رو دعا کردیم هممون

زندگیش ازین رو به اون رو شد سه پسر بی ادب بیشعور نفهم و عصبی بود

الان رفته المان زندگی تحصیلات خوب 

و پشیمونی بابت گذشته

خدایا شکرت

بله دعا زندگی افراد رو میسازه همونطور که نفرین زندگی  خودت و اون طرف رو داغون میکنه

من هرچی از خدا خواستم بهم داده هیچوقت هم ناشکر نبودم در درزمان بی پولی در زمان پول داری نه سلامت نه ...

خیلی دوست دارم نمازام اول وقت باشه اما متاسفانه اول وقت نمیشه

نماز صبحم هم ماهاست که قضا میشه