2777
2789

سلام

من امروز اخرین روزیه قراره تصمیم نهاییم رو بگیرم ک میکروابرو یادبگیرم یا رنگ مو

بازار کدومش بهتره

شهر بزرگیم هستم

دلیلشم بگین

لطفاااا همه نظر بدن

خدایا شکرت بابت همه چیز 🥰🙏💙

میکرو مشتری محدود

رنگ بیشتر 

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکرو مثله تاتو  ممکنه یه برحه رو بورس باش

رنگ همش هست

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

میکرو زیاد ب جسمت اسیب نمیزنه

اما رنگ ریه و کمرتودرگیر میکنه

احساس میکنم میکرو یچیز دوره ایه و از بین میره ورژن جدید تر میاد که مثلا الان کم کم داره کاشت ابرو مد میشه ولی خب درد سرش کمتره و مثلا اگه مشتری باشه تو چندساعت کلی پول میگیری ولی رنگ همیشگیه و همونه فقط آپدیت میشه

هر کی لایک کنه جن بیاد بخوابش 😑😑
احساس میکنم میکرو یچیز دوره ایه و از بین میره ورژن جدید تر میاد که مثلا الان کم کم داره کاشت ابرو مد ...

خیلی نظراتون واسم باارزش بود

بازم نظر بدین

من طبق نظر شما میخوام تصمیم بگیرم

خیلی نظراتون واسم باارزش بود بازم نظر بدین من طبق نظر شما میخوام تصمیم بگیرم

ولی چرا میکاپ یا شنیون نمیری بنظرم باز اونا درآمدش بهتر و کم دردسر تره مثلا رنگ و میکرو یخورده تخصصی تره گند بخوره به مو مشتری یا شکایته یا دعوا ولی میکاپ شنیون اینجوری نیس 

هر کی لایک کنه جن بیاد بخوابش 😑😑
ولی چرا میکاپ یا شنیون نمیری بنظرم باز اونا درآمدش بهتر و کم دردسر تره مثلا رنگ و میکرو یخورده تخصصی ...

درست میگی ولی حس میکنم میکاپ شنیون مگه طرف بخواد بره مراسمی چیزی بخواد بیاد پیشت

ولی رنگ مو حالت عادیم میان