2777
2789
اره همونه تو پخت کیک و شیرینی  هم اگه میخایی بوی تخم مرغ نده باید اونا رو جدا کنی😖

عه چقد جالب

بندازیم بره یا فقط جدا کنیم اونو

تو از من بدت میاد در حالی که من تورو نمیشناسم...کاربری دومیمه که دست خالم بود..از سال ۹۶ اینجام..کاربری اول@mandiii...دوم@دختر_نی_نی_یار...سوم@دختر_نی_نی_یار_شب...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه چقد جالب بندازیم بره یا فقط جدا کنیم اونو

نه تو همه تخم مرغ ها هست باید بعد اینکه زرده و سفیده رو جدا کردی اونا رو هم برداری هم زرده داره هم سفیده 

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
منی خروسه از وقتی فهمیدم حالم ازش بهم میخوره😑

بابا تخم مرغایی که ما میخوریم که نطفه نداره اگه محلی باشه شاید وگرنه تخم مرغی که از سوپری میخرید مرغش اصلا نمی دوته تو دنیا خروس وجود داره.

میدونستی دلیل بوی تخم مرغ دادن کیک و شیرینی هم اونه 

من همیشه برمیدارم

بوی تخم مرغ مگه ربطی به اون داره🤔🤔

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️

این تخم مرغایی که از مرغداری میاد چون خروس کنارشون نیست پس نطفه واس...ایناهیچکدوم نیست خیالتون راحت اینو من از یه کارشناس طیور شنیدم

( انسانیت دین شریفیست که پیروان چندانی ندارد)🙂
بابا تخم مرغایی که ما میخوریم که نطفه نداره اگه محلی باشه شاید وگرنه تخم مرغی که از سوپری میخرید مرغ ...

منم اینو شنیدم

ولی بازم تخم مرغایی که ما می‌خریم اون  سفیده رو دارن🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
این تخم مرغایی که از مرغداری میاد چون خروس کنارشون نیست پس نطفه واس...ایناهیچکدوم نیست خیالتون راحت ...

منظورم اینه خروس کنار مرغانیست

( انسانیت دین شریفیست که پیروان چندانی ندارد)🙂
من همیشه برمیدارم بوی تخم مرغ مگه ربطی به اون داره🤔🤔

بله اگه اونو برداری و زرده تخم مرغ رو ۷ دقیقه هم بزنی و زود زود دور گیری کنی قول میدم بوی تخم مرغ نمیده کیکت اگه داد بیا تف کن تو صورتم 😁

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍
بله اگه اونو برداری و زرده تخم مرغ رو ۷ دقیقه هم بزنی و زود زود دور گیری کنی قول میدم بوی تخم مرغ نم ...

آها باشه

اگه بو هم داد تف نمیکنم که دلم میاد مگه😉