2777
2789

سلام دوستان

میخام ی نامه اداری بنویسم

ممنون میشم توی نوشتنش کمکم کنید

درخواست کار به مدیرعامل یک شرکت

با سابقه ۸ سال کار

ممنون

هیچ خدای بعد تو حالمو خوب نمیکنه...

بسمه تعالی ....باسلام خدمت مدیرعامل شرکت فلان اینجانب  فلان با مدرک تحصیلی ....با چندسال سابقه کار از شما خواهشمندم با درخواست بنده مبنی بر استخدام اینجاتب موافقت بفرمایید

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسمه تعالی ....باسلام خدمت مدیرعامل شرکت فلان اینجانب  فلان با مدرک تحصیلی ....با چندسال سابقه ...

بسمه تعالی

جناب آقای مهندس ....

مدیرعامل محترم شرکت ... 

موضوع: درخواست کار 

با سلام و احترام

به استحضار می رساند اینجانب  --- متولد --- دارای مدرک ---- و با سابقه - سال کار در شرکت های زیر مجموعه --- در ----، درخواست استخدام در مجموعه تحت مدیریت شما را دارم.

بقیه شو نمیدونم چی بنویسم

میخام بگم که لطفا دستور مساعد بفرمایید و سوابق اینجانب به پیوست تقدیم حضور میگردد.

اگه میدونی ممنون میشم کاملش کنی

بسمه تعالی جناب آقای مهندس .... مدیرعامل محترم شرکت ...  موضوع: درخواست کار  ...

با درخواست بنده مبنی بر استخدام اینجانب موافقت فرمایید .باتشکر فراوان این تشکر رو سمت چپ پایین صفحه بزار و زیرشم امضا کن ...هزار تا از این نامه نوشتم همشون جواب گرفتن 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
با درخواست بنده مبنی بر استخدام اینجانب موافقت فرمایید .باتشکر فراوان این تشکر رو سمت چپ پایین صفحه ...

مررسی عزیزجان

منم قبلا زیاد مینوشتم ولی ی مدته دور شدم از کارای اداری، یادم رفته

بسمه تعالی جناب آقای مهندس .... مدیرعامل محترم شرکت ...  موضوع: درخواست کار  ...

درخواست استخدام کلمه مناسبی نیست . بنویس . تقاضای همکاری 

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.