2777
2789

من ازدواج ناموفق داشتم متاسفانه الان خیلی احساس تنهایی میکنم خیلی خیلی دلم گرفته از این دنیا دلم یه ازدواج خوب میهاد یه آقای محترم ومتعهد مهربون مهربون مهربون  خیلی خیلی تنهام  دلم گرفته برای ازدواجم دعا کنید لطفا 

انشالله یه بخت خوب الان واقعا ازدواج کم شده اینقدر مشکلات زیاد شده حتی مجردام هم  خواستگار ندارن بهتره  کار کنی مشغول باشی باشگاه بری و درکنارش کاری که علاقه داری  وقت های فراغت انجام بدی مثلا کتاب بخونی نقاشی بکشی  

یه وقتایی ادم با ازدواج تنهاتر میشه

من وقتی مجرد بود همش داشتم دعا میکردم زودتر ازدواج کنم و شوهرم تنهایی هامو پر کنه باهام بره خرید و تفریح و مسافرت و گردش یا حداقل به حرفام گوش بده

اما خب با ازدواجم تنهاتر شدم شوهرم همش سرکاره و.....

الان یاد گرفتم خودم باید تنهایی هامو پر کنم با کار کردن کلاس رفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.