2777
2789

بنظرتون اصلا طلا خریدن به عنوان پس انداز تو شرایط الان فایده داره 

من خودم یه مدت سکه و طلا گرفتم که جمع بشه خونمو تغییر بدم الان که اقدام کردم برا تغییر خونه میبینم بازم فایده نداره تازه من مرکز شهرم نخواستم بخرم اطراف شهره برا همبن اصلا موندیم چکار کنیم دست رو هر خونه ای میزاریم طرف قیمتو دبه میکته   بنظرتون برج 5 و 6 مسکن گرونتر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا برای،طولانی مدت خوبه کوتاه زیاد سودی نداره وگرنه سود طلا از خونه بیشتره 

آخه خونه حداقل ۵ سال یا ۱۰ سال نگه میدارم بد میفروشن میگن سود کرد درحالی که طلا هم ۵ یا ۱۰ سال بمونه سودش از،خونه بیشتره 

من خودم هروقت پول داشتم دادم ابشده گذاشتم کنار،بعد فکر کن ۳ سال تونستم خونه بخرم از،بانک گذاشتن بهتر،بود مثلا من پولم ۲ برابر شده بود درحالی که اگه تو بانک بود خیل،کم سود میداد 

طلا برای،طولانی مدت خوبه کوتاه زیاد سودی نداره وگرنه سود طلا از خونه بیشتره  آخه خونه حداقل ۵ ...

من کلا عزیزم شدیدا نا امید شدم هر چی در آوردیم دادیم طلا گرفتیم الان بازم نمیتونیم خونمونو تغییر بدیم 

خداروشکر بعد 3 سال خونه خریدی پس میگی ادامه بدم همچنان طلا بخرم 

اره طلا بهتره ببین ابشده بخر که اجرت و مالیات نداشته باشه هم حجم کن قیمت بابا میتونه راحت قایمش کنی 

من ابشده میگرفتم بلای ۳۰۰ تومن هروقت بود دستم نیومد میگرفتم هرچقدر،

بعد که خواستم خونه بخرم فروختم مثلا نزدیک ۱ کیلو طلا داشتم 

طلا سودش از،همه چی بهتره ولی مواظب باش به کسی نگو و سعی کن ابشده بخری ک چند جای مختلف نگه دار

من کلا عزیزم شدیدا نا امید شدم هر چی در آوردیم دادیم طلا گرفتیم الان بازم نمیتونیم خونمونو تغییر بدی ...

الان ۵۰۰ و یک میلیارد خیلی کمک نمیکنه؟ برای خرید خونه وبی همون یک میلیارد طلا داشته باشی موقع فروش خیلی کمک میکنه برای خرید خونه 

الان خونه خیلی خیلی ،گرون شده همینطور،طلا هم و مطمن باش،طلا بیشتر گرون شده 

ناامید،نباش چاره ای نیست مجبوری،طلا بخری ولی اگه دستت زیاد پول نمیاد چون برلی،فرمانداری هست با ابشده بخر یا دست دوم که موقع فروش بیشتر،سود کنی 

الان ۵۰۰ و یک میلیارد خیلی کمک نمیکنه؟ برای خرید خونه وبی همون یک میلیارد طلا داشته باشی موقع فروش خ ...

ممنون عزیزم از راهنمایت حدود 300 تومن طلا خریدم که نشد باهاش کاری کنم همونطور ادامه میدم پس