2821
2789
عنوان

شرایط خواستگار

184 بازدید | 13 پست

بچه ها شما باشین این و قبول میکنین فک کنین آینده خودتونه🥲

شرایط پسره

۳۱ ساله 

۲ تا لیسانس داره

تو اتاق عمل کار میکنه 

خونه داره ، ماشین داره، زمین هم داره، قیافه معمولی رو به بالا چشم ابرو مشکی قد ۱۷۵ به بالا فک کنم، هیکلش فقط یکم لاغره ... قیافه آروم و مودبی داره در کل.. راجب اخلاقشم فعلا همینقدر دستم اومده که خیلی آروم و خجالتیه 

خانواده خوب و باشخصیت ، ۳ تا پسرن و فقط این مجرده 

منم ۲۱ سالمه دانشجوام🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ار کجا میگی خجالتیه؟

دفعه اول تو خواستگاری همه خجالت میکشن گلم ‌؟

نمبشع باهاش چند ماه حرف بزنی اخلاقش مورد پسند بود جواب بدی؟

دانشجوی چه رشته ای هستی؟ 

کاربریم دست خودم و دوستامه  
ار کجا میگی خجالتیه؟ دفعه اول تو خواستگاری همه خجالت میکشن گلم ‌؟ نمبشع باهاش چند ماه حرف بزن ...

جلسه اول که فقط من حرف زدم ، این خیلی کم حرف می‌زد و آروم حرف می‌زد یه جورایی مشتاق حرف زدن بود ولی انگار خجالت میکشید.... البته من خودمم خجالتی ام اما نسبت به این انگار وضعم بهتره😑

دانشجوی حقوق

جلسه اول که فقط من حرف زدم ، این خیلی کم حرف می‌زد و آروم حرف می‌زد یه جورایی مشتاق حرف زدن بود ولی ...

اهل کجایین؟

ن درست میشه. 

شوهر وحشی دوست داری؟

کاربریم دست خودم و دوستامه  
سر خجالتی بودنش خودم دودلم🥲

شاید الان ک اولشه اینطوره . ازش بپرس ببین همیشه اینطوره یا نه . و اگر میخوای باهاش ازدواج کنی ، بدون جشن و خبر دادن به فامیل چند وقت باهاش رفت و آمد کنید تا اخلاقش دستتون بیاد .. منم خیلی روی خجالتی بودن حساس بودم خداروشکر حالا شوهرم خیلی زود با همه گرم میگیره و مجلسو دست میگیره ، خودم چون خجالتی ام اگه همسرمم اینطوری بود خیلی ناجور بود . چند روز پیش یه خانمی تاپیک زده بود ک همسرم خیلی خجالتیه اصلا با خانوادم حرف نمیزنه فقط در حد سلام و احوال پرسیه ... شاید برای بعضیا مهم نباشه الان ولی توی زندگی خیلی تاثیر داره ،بازم خوب فکراتو بکن 

شاید الان ک اولشه اینطوره . ازش بپرس ببین همیشه اینطوره یا نه . و اگر میخوای باهاش ازدواج کنی ، بدون ...

دقیقا با حرفاتون موافقم، مرد باید زرنگ باشه و بتونه از پس خودش بربیاد ، خجالتی ها شاید زرنگ باشن اما اینقدر ارومن بعضی وقتا نمیتونن از خودشون و حقشون دفاع کنن که خودم جزو اون دسته ام واسه همین دوست دارم همسرم زرنگ باشه و سر زبون داشته باشه ، خیلی بده من که خجالتی ام شوهرمم آروم باشه🥲 دوست داشتم شوهرم شیطون باشه بتونه یخ منم آب کنه😂