2777
2789

نه چرا ضرر

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خوردی

نه ولی اگه میخواستم میخوردم

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
عزیزم الکالویید داره مضره  بهتره مصرف نکنی

به خاطر همون میترسم از اون طرفم اعصابم خیلی داغونه بچم اصن غذا نمیخوره میخواستم بخورم که اعصابم آروم شه سرش داد نزنم 

واای منم همینطور شدم، خیلی اعصابم بهم ریخته طاقت هیچ حرفی رو ندارم😭😭

من دارم دیونه میشم پسر یه سالو نیمم هیچی نمیخوره دیروز صبحونه رو به زود ورد ناهار هم نخورد شامم مقاومت میکرد داره دندون دمیاره خیلی ام ضعیفه اعصاب منم خیلی ضعیف شده سر همین مدل غذا خوردنش باورت نمیشه یه ساعت و نیم نشتتم کلا سه قاشق غذا خورد😐

من دارم دیونه میشم پسر یه سالو نیمم هیچی نمیخوره دیروز صبحونه رو به زود ورد ناهار هم نخورد شامم مقاو ...

عزیزم💕

یه کم خودتو بزن به بیخیالی، بچه ها گاهی اینجوری میشن چند روز بعد خوب میشن. 

من با بچه بزرگتر ها مشکل دارم🙂نوزادم عشقه، اذیت نداره💓