2777
2789

من شنیدم ماسک مو نباید به ریشه مو بخوره منم موهام کوتاس اگه استفاده کنم قطعا با ریشه برخورد می‌کنه پس چی به موهام بزنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ‌عزیزم.نعمتی هستم مشاور محصولات مراقبتی پوست و مو

عزیزم ما بین محصولاتمون ماسک موی آبکشی داریم که اگه به کف سر هم بخوره مشکلی ایجاد نمیکنه و گیاهی

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم . ویترین هر فردی صورت اون فرد.
تو حموم هیچی مگه روغن از قبل بزنی (یک ساعت)بعد بری حموم  سرم مو میشه استفاده کرد اونم برا ساقه ...

روغن میزنم موهام به شدت چرب میشه و می‌ریزه چون جنس موهای خودمم چربه

سلام عزیزم آره نباید به رسه بخوره از روغن آرگان وروغن زیتون استفاده کن گلم

روغن ها هر کدوم مناسب یه نوع جنس مو هستن نمیشه برای همه ی موها از هر روغنی استفاده کرد

روغن مناسب سرتو بزن مثل روغن ماکادمیا.روغن آرگان.ب پوست نزن کمتر هم بزن

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
روغن ها هر کدوم مناسب یه نوع جنس مو هستن نمیشه برای همه ی موها از هر روغنی استفاده کرد

اگر به‌ دنبال محصولی کاملاً طبیعی و در عین ‌حال فوق ‌العاده مؤثر برای سلامت مو، ناخن‌ها و پوست‌‌تان هستید، بهتر است روغن تقویت کننده‌ی آرگان مناسب پوست و مو مورال آپ را به عنوان یک گزینه‌ی عالی در نظر بگیرید. این روغن به دلیل سرشار بودن از ویتامین E و اسیدهای چرب، یکی از بهترین روغن‌های طبیعی برای رطوبت‌رسانی و جوان‌سازی پوست و مو است. از جمله اثرات شگفت‌انگیز روغن آرگان برای موها می‌توان نرم کنندگی، حالت دهندگی، ترمیم موخوره و افزایش رشد مو‌ها را نام برد. این روغن علاوه بر حفظ رطوبت مو‌ها، ظاهری صاف به موهای مجعد می‌دهد، موهای خشک را نرم می‌کند و درخشش مو را بیشتر می‌کند. روغن آرگان به عنوان یک روغن ضدپیری‌، غنی از ویتامین‌ها و مواد مغذی است که جهت مراقبت از پوست نیز استفاده می‌شود. این روغن یک آنتی‌‌اکسیدان طبیعی است و می‌تواند با افزایش اکسیژن‌ رسانی درون ‌سلولی خطوط و چین و چروک صورت را صاف نماید، همچنین به دلیل قابلیت ارتجاعی از پوست به محافظت و به بازسازی سلول‌های پوست کمک می‌کند. روغن آرگان با تاثیر و خاصیت محافظت از پوست سبب بهبود اختلالات پوستی از جمله سوختگی، اگزما و التهاب‌های پوستی می‌شود و از خشکی و یا خارش پوست جلوگیری می‌کند. با توجه به خواص معجزه‌آسا و تاثیرات روغن آرگان استفاده‌ی منظم و مداوم از آن توصیه می‌شود.

زیاد نزن دو قطره به ساقه بزن 

کف دستاتو به هم بزن خوب ک گرم بشه روغن بعد بزن 

اگه اصل باشه نارگیل و ارگان اصلا نمیمونه من خریدم اصلا چرب نکردن

اگر به‌ دنبال محصولی کاملاً طبیعی و در عین ‌حال فوق ‌العاده مؤثر برای سلامت مو، ناخن‌ها و پوست‌‌تان ...

روغن آرگان مناسب موهای معمولی

روغن زیتون مناسب موهای خشک

روغن ماکادمیا مناسب موهای چرب 

روغن خشخاش مناسب موهای آسیب دیده س