2777
2789
عنوان

دلم‌برای شوهرم و خونه زندگیم‌تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 26 پست
وا ایشون ک تنها نیست بچه ی دوساله داره شوهرشم سه چهار روز خودش تنها باشه آسمون ب زمین نمیاد بچه ی بی ...

دقیقا فقططططط بخاطر بچم، وگرن ترجیحم بود پیش شوهر و زندگیم باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم خونه مادرشوهرم ن هم بازی داره،  خودشونم وسواس دارن اصلا بچه خودشون راحت نیس، چطور ۴ روز ب ...

چی بگم

میتونستی هم بمونی پیشش بعد میرفتی از دور یه سر به شوهرت میزدی و میومدی؛ براش غذا میبردی

الان پیش خودش نگه تو مریضیام فقط مادرم کنارم بود😕 

انشالله زود میشه میرید خونه بازم مراقب بچت باش خدا نکرده نگیره🙏♥️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چی بگم میتونستی هم بمونی پیشش بعد میرفتی از دور یه سر به شوهرت میزدی و میومدی؛ براش غذا میبردی الا ...

عزیزم من ۷ ساله عروس آیت خانوادم تاحالا بخدا آشپزخونه  مادرشوهرم  ندیدم، وسواس داره کسی بره تو اشپزخونش، ن دخترم اونجا راحت بودم ن خودم میتونستم کاری بکنم 

بچمو چیکار میکردم ، آنقدر ویروس‌ش سخته ک اگه میگرفتم من. و بچم زندگیمون می‌پاشید

فکر کنم شوهرت کرونا گرفته ،منم اینطور شدم اسفندماه.

بچه هامم نگرفتن ازم.

اما خب شاید برای شوهر شما فرق داره ،بچه هام اسهال بگیرن خیلی بد میشه.نری بهتره

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
فکر کنم شوهرت کرونا گرفته ،منم اینطور شدم اسفندماه. بچه هامم نگرفتن ازم. اما خب شاید برای شوهر شما ...

اره واسه شوهرم  خیلییییی‌شدید بود نصف روز خونه بودم، داااااعم داشت بالا می‌برد و دسشویی بود وحشتناک، من اومدم اونم با داداشش رف سرم زد

[QUOTE=290740783]فکر کنم شوهرت کرونا گرفته ،منم اینطور شدم اسفندماه. بچه هامم نگرفتن ازم. اما خب شای ...

۱۳ روز کشید خوب شم.

اما اوجش دوسه روز بود.

من چه معده دردیم داشتم هیچیم نمیتونستم بخورم

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
۱۳ روز کشید خوب شم. اما اوجش دوسه روز بود. من چه معده دردیم داشتم هیچیم نمیتونستم بخورم

وای یا خدا، دقیقا شوهر منم همینا میگه، تازه میگه قفسه سینم شدید درد