2777
2789
عنوان

با پدر شوهرم یه دعوای شدید کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 30 پست
دیگه نزاشتم حرف بزنه این چند روز بچم مریضه هی میبرم دکتر ۳تا دکتر گفتن ویروس جدید گرفته خوب میشه&nbs ...

حرص نخور عزیزم

تمرکزتو بزار روی مراقبت از نینی

اگه امکانش برات هست، دیگه بچتو نزار پیش اونا که بخوان اون شکلی دخالت کنن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ولش کن عزیزم اهمیت نده به حرفا  خودتم ناراحت نکن اصلا  بچه ها معمولا یا شیر مادر میخورن ...

گریم گرفته من شیر کافی داشتم ولی آنچه موقع رفتم خونشون گفتن چرا پسرت لاغره خوب شیر خشک بده دیگه

خدایا شکرت ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود بهش توپیدی!!!!! اتفاقا باید کار خودت رو میکردی. عر بار رفتم گفتن شیرت قوت نداره چه شده پوست استخون شیر خشک بده جون بگیره. من جفتش رو دادم کی از شش ماهگی. تا شش ما کامل شیرخودمو خورد. هر روز ی تز جدید. ولی سرسختانه و با احترام کار خودمو کردم‌ .حرف شنیدم. بی عرضه ای . بی کفایتی‌ .بچه زیر دستت می میره. و هزار و یک حرف

باید کار خودت رو بکنی اقتدار هم داشته باشی از طریق شوهرا. اون باید پشتت دربیاد. البته با آدم بیشعور و زبون نفهم هر جور تا کنی بازم داستانِ. من که سر همین حرفا شون باهاشون قطع رابطه کردم ولی کارسون به فحش خانواده رسید.که نتونستم تحمل کنم

حرص نخور عزیزم تمرکزتو بزار روی مراقبت از نینی اگه امکانش برات هست، دیگه بچتو نزار پیش اونا که بخو ...

الان خیلی حالم بده سه شب نخوابیدم بالا سرش اینا این حرفارو میگن پشت سرم 

من مادرم دلم میخواست شیر خودمو بخوره

خدایا شکرت ❤
زود بهش توپیدی!!!!! اتفاقا باید کار خودت رو میکردی. عر بار رفتم گفتن شیرت قوت نداره چه شده پوست استخ ...

منم دلم میخواست بچم هردو رو بخوره ولی اینا روزی که بیمارستان بودم به شوهرم زنگ زدن برو شیر خشک بخر تا بچه به هردو عادت کنه 

اینا بیشعورن 

دلم میخواست حداقل ۶ماه شیر خودمو بخوره تا بزرگتر بشه بلکه شیر حکم بخوره 

اینا کاری کردن بچه سه ماهه شیرمو فراموش کرد

خدایا شکرت ❤
گریم گرفته من شیر کافی داشتم ولی آنچه موقع رفتم خونشون گفتن چرا پسرت لاغره خوب شیر خشک بده دیگه

نمیدونم چرا فکر میکنن بچه ی چاق خوبه 😑 بچه ی سالم به بچه ای میگن که نرماله و اگه هم لاغر باشه از روی مریضی نباشه 

نه اینکه چاق باشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
منم دلم میخواست بچم هردو رو بخوره ولی اینا روزی که بیمارستان بودم به شوهرم زنگ زدن برو شیر خشک بخر ت ...

از این به بعد بشنو و عمل نکن. تو مادری .مسیولیت بچه با توئه. تمام. اینو باید تو کله هاشون فرو کنی. من سر این دخالت ها و توهین ها گذاستمشون کنار و راحتم. حالا دارن میکشن خودشونو که منو از چشم شوهرم بندازن. بهم تهمت میزنن. بهش دروغ میگن ولی در نهایت شوهرم سمت منو داره. چون میدونه خانواده اش با این دروغ ها و تهمت ها زندگی دو نفر دیگه رو خراب کردن. فقط کار خودت رو بکن اجازه نده تو کارت دخالت کنن

از این به بعد بشنو و عمل نکن. تو مادری .مسیولیت بچه با توئه. تمام. اینو باید تو کله هاشون فرو کنی. م ...

ببین هنوز سینک شیر میاد بنظرت میتونم بهش شیر خودموب دم ؟انقدر حساسم کردن سر حرفاشون دلم میخواد دیگه شیر خشک ندم

خدایا شکرت ❤

کاری کن بچه ات راحت باشه. اگه به شیشه عادت کرده بدو ش بریز تو شیشه بخوره. اتفاقا چون شاغل هستی بهتره.منم میدوشیدم میدادم مهد بهش بدن.  مواقعی که خیلی گرسنه است بهش سینه بده اگه قبول نکرد اصرار زیاد نکن. بچه ات آسیب میبینه. همون شیشه رو بده. حداقل سه چهار وعده رو شیر خودتو بده.خیلی مفیده

در مورد شیرخشک غصه نخور من از شیردهی بیزار بودم شیر خشک دادم خیلی هم اوضاع سلامتیش خوبه ۱۲ سالشه 

بعدشم به جای این همه چونه زدن هرجا میشینی تو فامیل و آشنا بگو اشتباه کردم شیرخشک دادم مامان مجبورم کرد وگرنه من شیرم عالی بود بذار بفهمن حکایت چیه