2777
2789
عنوان

طلاق

307 بازدید | 21 پست

سلام. چند وقتیه درخواست طلاق دادم ولی فقط ی بار مشاور رفتم... بیشتر بخاطر دخترم تردید دارم وگرنه اصلا پشیمون نیستم از تصمیمم. شوهرم سرکار نمیره میره بادوستاش ولگردی مست میکن ترامادول میخور میاد خونه ۴شب نمیزار من بخوابم توهم میزنه اذیت میکن اعتراضم گردنی حمله میکن میزنه منم این چند وقت بخاطر بچم سکوت میکردم چون خیلی بد داد میزنه بچم میترسه میره قایم میش🥲مادرشوهرمم میدونه این وضعیتو. من طبقه بالا مادرشوهرمم. دیروز با دخترم از پارک برگشتنی رفتم خونش سر بزنم یهو دعوا شروع کرد گف چیه مثل زنهای بدکاره تیپ میزنی یعنی چی سرمه میزنی بدون شوهرت تنها میری غلط میکنی گفتم پسرت وقتی نمیبره بیرون همش با رفیقاش پی ولگردی من بمونم خونه زندانی بشم گفت بی عرضگی از خودت پسرم ب این روز افتاده از اولشم ازت خوشم نمیومد حسم میگفت تو بیای پسرم بدبخت میش خجالتم نمیکشی با این وضعت تنها میری پارک گفتم مگ وضع من چشه

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

هرچی از دهنش دراومد گفت. گفتم من دیگ خسته شدم از دست خودت و پسرت میخوام طلاق بگیرم گفت بسلامت گمشو برو فک کردی التماست میکنم برو ب جهنم طلاقت بگیر فقط این بچتو نندازی سر ما .من نگهش نمیدارم بگم بهت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه نمیگی درخواست طلاق دادی پس چرا هنوز خونشی؟؟

جایی ندارم برم الان وسایلام جمع میکنم برم بهزیستی

چه پر رو هوف اصلا همچین آدمایی تو کت من نمیرن قطع رابطه میشم تا ابد ولش کن سرت درد میکنه همون زود ...

جالبه من اصلا جلف نمیگردم همه مانتو هام زیر زانو نهایت ارایشم یه خط چشم ..نمیدونم چرا اونجوری گفت بهم هرجی از دهنش دراومد گفت زن هرزه مثل زنهای بدکاره تیپ میزنی میری پارک دنبال دوسپسری

بی‌عرضگی از مادر پسراست که ذره‌ای وقت نذاشتن برای تربیت بچه‌هاشون. چرا اجازه میدی این بحث بالا بگیره

همون موقع محلو ترک میکردی

میگفتی هرکس در نهایت برمیگرده به ذات واقعیش

پسرش فردا روز معتاد و مفنگی میشه 

اینا توهم بزنن کار خطرناک میکنن

با یه مشاور درست حسابی مشورت کن

چقدر داغونن بعضی از این مردا 

آدمِ اَمنِ آدم‌هـا باشیـم 🌱
جالبه من اصلا جلف نمیگردم همه مانتو هام زیر زانو نهایت ارایشم یه خط چشم ..نمیدونم چرا اونجوری گفت به ...

هرزه و ج..ده اونه با اون پسر بار آوردنش 

معلوم نیست سرش کجا گرم بوده که نتیجه ش شده این

بی‌عرضگی از مادر پسراست که ذره‌ای وقت نذاشتن برای تربیت بچه‌هاشون. چرا اجازه میدی این بحث بالا بگیره ...

۹تا بچه داره. همه پسراش سیگاری الکلی شوهر من ک افتاد تو کار فساد دیگ حیایی هم ندار باافتخار میگ 

پدر و مادر؟خواهر و برادر؟

پدرمادرمم طلاق گرفتن هرکدوم بدبختی خودشون دارن نمیتونم برم