2777
2789

سلام دوستان 

من حدودا 3 سال پیش با یه نفر وارد رابطه شدم خیلی همو دوست داشتیم بیشتر رابطمون مجازی بود هم دیگه رو یکی دوبار دیدیم بخاطره یه سری شرایط بعد تقریبا 1 سال یهویی یه فشار مالی بدی بهش وارد شد و رفت توی فاز افسردگی و بعدش بهم گفت من نمیتونم خوشبختت کنم حتی پولم نمیرسه واست کادو تولد بخرم و از این حرفا با کلی حال بدی و گریه باهام کات کرد

منم اونموقع خیلی وابسته بودم خیلی حالم بد شد ولی بعد حدود یک ماه خودمو جمع و جور کردم تقریبا بعد از 5 ماه ایشون بهم پیام داد اظهار پشیمونی کرد ک ترخدا برگرد من تا حالا تو زندگیم کسیو مثل تو دوست نداشتم منم اولش راضی نمیشدم اما بعد 1 ماه دوباره باهم وارد رابطه شدیم بعد از اون من یه مسئله ای توی زندگیم پیش اومد ک همه زندگیم بهش بستگی داشت یعنی وقتی نداشتم ک تلف کنم اونم اینو فهمید و گفت من نمیخوام ایندتو بخاطره من خراب کنی دوباره باحال بد از هم جدا شدیم

حالا بعد یک سال چند وقت پیش اومد تولدمو تبریک گفت و دوباره گفت ک خیلی بهت علاقه دارم هیچ وقت نتونستم فراموشت کنم دست روزگار هی نذاشت باهم اوکی بشیم

من هنوز درگیر اون مسائلی بودم ک روی ایندم تاثیر داشت یه مدت باهاش صحبت کردم بعد گفتم من تا 4،5 ماه دیگه شرایط رابطه رو ندارم اونم گفت من منتظر میمونم اونموقع پیام بده رابطمونو میسازیم 

ولی من خیلی فکرم درگیره میگم نکنه من 4،5 ماه دیگه بهش پیام بدم ولی سرد باشه و اذیت بشم چون من ادمیم ک خیلی فکرم درگیر میشه راجب همه رفتارای طرفم فکر و خیال میکنم 

ممنون میشم راهنماییم کنید

راستی اینم بگم توی رابطه ی اولمون یه سری رفتارای رو مخ داشت ولی الان خیلیییی خوب شده منم دوسش دارم تنها مشکلی ک باهاش دارم اینکه ادم تو داریه کم ابراز علاقه میکنه نه اینکه نکنه ولی کمه من خودم ادمیم ک ابراز علاقم زیاده کلا به اطرافیان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم ثبات رفتاری نداره ممکنه چهار روز دیگه تو زندگی مشکلی پیش بیاد بگه تو داری حیف میشی من نم ...

من اینارو وقتی اومد گفتم بهش اما گفت من نمیخواستم بازیچه کنمت بعدم ولت کنم همون اول خواستم ک بری دنبال زندگیت الانم رفته سر یه کار خب تا تابستونم  قراره ماشین و اینا بخره

واقعا نمیدونم چه تصمیمی بگیرم ذهنم خیلی درگیره

یعنی بنظرت دیگه بعد اینکه کارام تموم شد باهاش نرم توی رابطه؟

ببین عزیزم اونکه پول نداره ثبات رفتارم خو نداره ازدواجم کنید ب مشکل میخورین ...بنظر من قیدشو برن

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من اینارو وقتی اومد گفتم بهش اما گفت من نمیخواستم بازیچه کنمت بعدم ولت کنم همون اول خواستم ک بری دنب ...

اگر فکر میکنی راست میگه یه فرصت دیگه بهش بده ولی قبل اینکه رابطه تون جدی بشه یه بار اساسی و حساب شده امتحانش کن ببین تو مشکلات جا میزنه یا نه

ببین عزیزم اونکه پول نداره ثبات رفتارم خو نداره ازدواجم کنید ب مشکل میخورین ...بنظر من قیدشو برن

عزیزم الان رفته سر یه کار خوب تا چند ماه دیگه قراره ماشین بگیره وضع مالیش اوکی شده

منم دقیقا همینطوری ک شما فک میکردین فکر میکردم با اینکه مسئله مالی واسم مهم نبود ولی با این شرایطش یکم به شک افتادم چون قلبا بهش علاقه دارم

یه کتاب و چند بار از اول بخون آیا داستانش تغییر میکنه؟ 

بنظرم نهایت این رابطه ممکنه باز هم بخاطر یه مشکل برای هر کدومتون به آخر برسه اینجوری فقط الکی خودت زو وابسته و دلشکسته میکنی

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

اگر فکر میکنی راست میگه یه فرصت دیگه بهش بده ولی قبل اینکه رابطه تون جدی بشه یه بار اساسی و حساب شده ...

عزیزم من خیلی بی تجربه ام میشه راهنماییم کنید چجوری باید امتحانش کنم

عزیزم من خیلی بی تجربه ام میشه راهنماییم کنید چجوری باید امتحانش کنم

عزیزم من چون شناختی از هیچ کدومتون ندارم نمیتونم بگم چه جوری ولی خودت با توجه به مسائلی که دفعات قبل پیش اومد و اون کات کرد  باید یه برنامه ای بچینی که قشنگ باور کنه