2777
2789
عنوان

سوختگی

82 بازدید | 5 پست

سلام دوستان تو روخداکمکم کنید رفتم شمع آبگرمکن دیواری روشن کنم گاز زیادی توش جمع شده بود متاسفانه هیچ حس بویایی نداشتم ومتوجه نشدم همین ک فندک زدم تو آتیش غلط میزدم یک روز قبلش بعداز پنج سال موهامو هایلایت کرده بودم هرکی منو دیده بود میگفت عروسک شدی کل موهام سوخته یک طرف صورتم و دستم ک باهاش آتیش و خاموش کردم با تو پشتم. بیمارستان ک رفتم اولش فقط رو گونم سوخته بود اما الان بعد ازدو روز دور چشم و رو بینیم سوختگیش مشخص شده صورتم مثل اینه بود دکتر پماد آلفا داده نمیدونم خوب میشم جاش میره کسی پمادی چیزی میشناسه معرفی کنه واسه ی موهام راه حلی دارید.؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان بزن مشکلی نداره مصریان باستان از این به عنوان پماد سوختگی استفاده میشد  خواهرزادم سو ...

الان پماد زیادی رو پوست صورتم هست دکتر اجازه شستشو رو فعلا نداده امروز میرم بیمارستان ببینه ببینم چی میشه حتما استفاده میکنم 

خانما لطفا بیاین هر راه درمانی که میدونید نتیجه شو دیدید برام بنویسید. اصلا شرایط روحی خوبی ندارم روحیمو ازدست دادم داغون شدم وقتی خودمو تو آینه میبینم