2777
2789

یادمه ۳سال پیش ک زایمان کرده بودم همه خونمون بودن اومد با تندی و سرخ و سفید شدن ب مامانم گفت من انقد ب دخترم میرسیدم ۳بار تکرار کرد این حرفو 

در حالی ک مامانمینا از ساعت ۹صبح ک دردم شروع شده بود با من بودن بردنم بیمارستان و مامانمم شبو پیشم موند و بنده خدا کلی زحمتمو کشید تا ده روزم پیشم موند اخرشم عوض دستت درد نکنه 

با این حال ک خیلی از ما پایینتره فرهنگش ولی خیلی اعتماد بنفس داره و زبون داره انگار میخواد کم نیاره و دست پیش بگیره کلا یاد کاراش میفتم نارحت میشم 

عشقم بخواب این وقت شب چرا به ادم های سمی زندگیت فکر میکنی اخه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️  ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️  عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه اهمیتی داره

بزار بگه

اصلا چه افتخاریه که حتما مادر کارای دخترو انجام بده

من تنها رفتم بیمارستان چون مامانم نمیتونست همراهم بیاد

اومدم خونه از فرداش راه رفتم

کارامو تقریبا انجام میدادم

بعد یه هفته ام بچه رو برداشتم رفتم خونم

به هیچ کسم ربطی نداشت که چرا تنها کارامو انجام میدم

مادرشوهرم یه بار گفت دختر من زایید فلان گفتم من عادت دارم مستقل باشم ناز و ادا زیادی حالمو بد میکنه

همون موقع جوابشو ميدادي دلت آروم ميشد حالا ديگه حرص نخور بجاش بقيه كارهاي مامانتو خانوادت رو پيشش بز ...

مثلا چ جوابی میداد میگفت 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

چه اهمیتی داره بزار بگه اصلا چه افتخاریه که حتما مادر کارای دخترو انجام بده من تنها رفتم بیمارستا ...

اره ولی ب اون ربطی نداشت میتونس لال باشه نه دستت درد نکنه میگفت نه اونجوری میگفت