2777
2789

بچه ها من کلا شخصیت خون گرم و صمیمی دارم

اصلا نمیتونم خودمو بگیرم و غرور داشته باشم

این مسله در بدو ورودم به خانواده همسرمم بود

من۳ساله ازدواج کردم و از همون روز اول مثل دختر اون خونه رفتار کردم تو کار های خونه کمک میکردم با مادر شوهر و خواهرشوهرم صمیمی بودم

ولی چیزی که تایا ازارم میده اطنه که خانواده شوهر من خیلییی غیبت همه رو میکنن پشت سر همه حرف میزنن و حرف درمیارن و چه حضوری منو ببینن چه تلفنی داستان اینه

و من واقعا بدم میاد اینقدر پشت سر همه حرف درمیاد و سعی میکنم حرف و عوض کنم و یا فقط بله بله بگم

ولی بازم ادامه داره

اینم نمیتونم نیتقیم بگم من از غیبت خوشم نمیاد لطفا پیش من غیبت نکنید

به نظرتون چیکار کنم😔

هی استرس میگیرم نکنه به گوش فلانی برسه این حرفا فکر کنه مثلا من گفتم اینجور چیزارو

تاپیک صمیمت ممنوع بانو ارتمیس رو بخون ❤️

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال بابا دنیا دو روزه بشین غیبت کن😂

حالا دور از شوخی من هم دوست ندارم غیبتو...میتونی مثلا به یکی از خواهرشوهرات که بیشتر باهاش راحتی مشکلتو بگی که حداقل پیش شما رعایت کنن؟

جهان سوم جایی نیست که از نظر اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، از بقیه ی کشور های اروپایی و آمریکایی عقب باشه...جهان سوم جایی هست که دختر ۱۵-۱۶ ساله، میشینه توی کافه ی پر دود و دمه و سیگار میشه و فکر می‌کنه چه کار شاقی انجام داده...

خب بگو بهشون ک بیاید از خودمون حرف بزنیم 

یا وقتی میبینی اونا دارن غیبت میکنن برو جای دیگه بشین و از ی چیز دیگ حرف بنداز بعدم کلا رابطتو کم کن باهاشون چون خیلی امکان داره ک با خودشونم ب مشکل بخوری

خوندم عزیزم اخه بعد سه سال میشه یهو اونقدر سرد شد؟

من بعد چهار سال میخوام تلاش کنم 

ببین قرار نیس یهو عوض شی که 

کم کم 

بقیه عمرت چی؟ 

از کجا معلوم عمرمون چقدر باشه

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
بیخیال بابا دنیا دو روزه بشین غیبت کن😂 حالا دور از شوخی من هم دوست ندارم غیبتو...میتونی مثلا به یک ...

میدونی اصلا عذاب وجدان میگیرم

تو دلم میگم بابا فلانی دلش خواسته فلان کارو کرده اخه به ما چه ربطی داره

یا فقط از مریضی ناله میکنن

خیلی انرژی منفی میگیرم😣

نه دوتا خواهرشوهر دارم هر دو همون مدلینن اصلا به جز خودشون اعتقاد دارن همه بدن همه نادونن

وقتی پیشت غیبت میکنن خیلی سرد رفتار کن بی توجهی کن تا کم کم بفهمن بدت میاد 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
خب بگو بهشون ک بیاید از خودمون حرف بزنیم  یا وقتی میبینی اونا دارن غیبت میکنن برو جای دیگه بشی ...

بابا همیشه حرف و عوض میکنم

دیگه اونقدر ادامه میدن فقط سرمو تکون میدم

میشه بگید مثلا چه مشکلی؟

میدونی اصلا عذاب وجدان میگیرم تو دلم میگم بابا فلانی دلش خواسته فلان کارو کرده اخه به ما چه ربطی دا ...

خیلی بده منم یکی از دلیلام که از خانواده دور شدم همین بود...

جهان سوم جایی نیست که از نظر اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، از بقیه ی کشور های اروپایی و آمریکایی عقب باشه...جهان سوم جایی هست که دختر ۱۵-۱۶ ساله، میشینه توی کافه ی پر دود و دمه و سیگار میشه و فکر می‌کنه چه کار شاقی انجام داده...