2777
2789

اول تابستون بود و دخترم یک سالش که شد دست و صورت و پاش دونه های قرمز زد که شبیه جای نیش پشه بود و خیلی هم خارش داشت. آخر دکتر تشخیص داد آلرژی شدید داره. شربت هیدروکسی زین داد تا زمانی که آلرژی ش ادامه داره بدم.. بعد چند ماه کم کم خوب شد یعنی دیگه علایمی نداشت.. الان دوباره که هوا گرم شده صورتش و دستاش باز چندتا جوش قرمز زده و چندتا از  انگشتای پاش تاول زده. میخواستم بدونم این تاول هم بخاطر الرژی هست؟ کسی بوده بچه ش آلرژی داشته باشه و اینجور بشت؟ امروز صبح دیدم یه تاول زده امشب نگا کردم یه تاول تازه دوباره زده..بعد اینکه چه پمادی برای زود خوب شدنش بزنم؟ زیر پاش هم هست تا راه میره میزنه زیر گریه از درد

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..

پماد ترکیبی داشت دختر من  متخصص پوست بردم 

و همیشه مرطوب کننده مخصوص کودکان داشت اونم مربوط به پوست حساس 

باید رعایت غذایی کنید چیزهای حساسیت زا نخوره  مثل بادمجان و تخم گوجه و ادویه زیاد و .... من یادمه دکتر گفت میوه های آبدار تابستان اصلا نخوره 

الان می‌ره مدرسه کنی بهتر شده امسال یکی دوبار هندوانه گرفتیم فقط اصلا نمیخریدیم هیچ کدوم رو 

یه متخصص پوست خوشنام ببری خوبه

پماد ترکیبی داشت دختر من  متخصص پوست بردم  و همیشه مرطوب کننده مخصوص کودکان داشت اونم مرب ...

متخصص پوست ببرم یا آلرژی؟

ماهمیشه مجبور نیستیم با همدیگه موافق باشیم، اما مهم اینه که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ربطی به فصل نداره به غذایی حساسیت داره یا اگه شما شیر میدی باید رژیم بگیری هر کدوم ازین آلرژی ها پماد مخصوص به خودش رو داره هرچیزی تست نکن حتما ببر دکتر

قبلیا بعدش مثل پوسته میشد؟

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

متخصص پوست ببرم یا آلرژی؟

من پوست بردم میتونی هر دو رو ببری 

ولی باید خودتون رعایت کنید مخصوصا رعایت غذایی و اینکه شب خونه کسی نخوابه من دخترم به رختخواب کهنه یا مال کس دیگه ای حساس بود کسانی که آلرژی دارن رختخواب و ملحفه مهمه و غذا و ادویه 

خودتون باید ببینید به چی حساسه بیشتر 

شامپو هم مهمه و همیشه مرطوب کننده بزنید برای دست و پاهاش  

هر چی بزرگتر بشن بهتر میشن  

این ربطی به فصل نداره به غذایی حساسیت داره یا اگه شما شیر میدی باید رژیم بگیری هر کدوم ازین آلرژی ها ...

دوماهه از شیر گرفتمش..چون دیگه علائمی نداشت منم همه چی دادم.. اره دیگه  خوراکیایی که حساسیت داره بهشون نمیدم. فقط الان نمیدونم این تاول ها بخاطر آلرژی ش هست یا خدایی نکرده چیز دیگه ایه..

من پوست بردم میتونی هر دو رو ببری  ولی باید خودتون رعایت کنید مخصوصا رعایت غذایی و اینکه شب خو ...

نه خونه کسی نموندم ولی تقصیر خودمه که تغذیه شو رعایت نکردم فکر کردم خوب شده دیگه... پارسال هم دقیقا همین موقع شروع شد

دوماهه از شیر گرفتمش..چون دیگه علائمی نداشت منم همه چی دادم.. اره دیگه  خوراکیایی که حساس ...

اگه تهرانی ببر پیش دکتر قره گوزلو اگه نیستی هم وقت آنلاین بگیر اگه سابقه آلرژی داره همونه چون این مشکلات پوستی انواع مختلف داره منم دخترم ۲سالشه ولی همچنان درگیرم 

اگه تهرانی ببر پیش دکتر قره گوزلو اگه نیستی هم وقت آنلاین بگیر اگه سابقه آلرژی داره همونه چون این مش ...

مرسی عزیزم. الان شما به دخترت چه دارویی میدی برای آلرژیش؟ پماد یا چیزی هم میزنی برای مرطوب شدن پوستش؟ من بعد حمام فقط پماد آ د میزنم 

مرسی عزیزم. الان شما به دخترت چه دارویی میدی برای آلرژیش؟ پماد یا چیزی هم میزنی برای مرطوب شدن پوستش ...

برا دخترم ساختگی هس با مرطوب کننده ثمین ۵ درصد شامپو هم فقط فیروز