2777
2789
عنوان

هزینه نرمال میکاپ عروس

256 بازدید | 20 پست

بچه هایی که اخیرا عروس شدین بی زحمت شهرتونو با قیمت ارایشگاه میگین؟ ی ارایشگاه خیلی مطرح به من گفت ۱۰ تومن با تاج و ناخن مصنوعی و پاکسازی پوست خوبه یا ن؟

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

بستگی داره ب کار اریشگره من رزمینا تو شهریار روخیلی قبول دارم اونم 10اینا میگیرع

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره ب کار اریشگره من رزمینا تو شهریار روخیلی قبول دارم اونم 10اینا میگیرع

مرسی عزیزم 

نمیدونی بالاترین رنج چقد هست؟

فقط میدونم تروخدا جوری آرایش نکنید که شب وقتی میاین تالار آرایش رو صورتتون ماسیده باشه ینی بهترین مواد استفاده کنید قبلشم کلی پاکسازی و اینا به پوستتون کلی برسید آرایشگر مجبور نشه کلی مواد بزنه که رو صورت بماسه بخدا خیلی بده واسه عکس هم زشت میشه 

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽
فقط میدونم تروخدا جوری آرایش نکنید که شب وقتی میاین تالار آرایش رو صورتتون ماسیده باشه ینی بهترین مو ...

وای اره دقیقاااا😑 

صمدی رو دوست دارم تو اصغهان فکر کنم صمدی بود فامیلیش دقیق یادم نیست

اره نگار صمدی 

اون و مریم تقدسی و یکی دیگه به نام ندا دهقان هستن 

نمیدونم کدوم بهتره 

چقد گرون شده آرایش عروس مگه می‌خوان چیکار کنن اخه

همین☹️ البته فک کنم رنج نرمالش کمتر باشه 

فامیل ما برا عقدش همین ماه پیش ۱۶۰۰ داده بود خیلی کم بود